Høstaktiviteter for hele familien

Vi har samlet et lite utvalg med aktiviteter som du kan finne på med familien, eller alene, i høst.

Ta en tur til svømmehallen

Barn elsker å svømme og svømming er veldig bra trening. Svøm noen rolige lengder, ta vannsklie eller hopp fra stupetårnet. Svømming passer for alle, i alle aldre!

Svømming er faktisk en av de beste fysiske aktivitetene du kan bedrive. Du trener utholdenhet og øker muskelstyrken. Hvis du har slitt med skader tidligere, er svømming en genial treningsform ettersom det ikke belaster leddene i like stor grad som annen trening.

Dynamo One Piece fra Arena er en funksjonell badedrakt med tekniske egenskaper, medium skjæring og fôret foran. Den kommer i flere forskjellige farger.

Se alle badedrakter her

Solid Jammer er en ettersittende badebukse for deg som ønsker å trene i bassenget. Den er fôret foran og godt egnet til mosjon og svømmetrening.

Se alle badeshorts til herre her

Svømmebriller må man ha, enten man skal trene eller leke! Se hele utvalget her

Merk! Undersøk om svømmehallen er åpen og ikke stengt på grunn av koronarestriksjoner.


Sykkeltur

Nyt frisk høstluft fra sykkelsetet - ta med hele familien på sykkeltur. Har du litt mindre barn kan vi anbefale en multisportvogn. Les mer om trening med multisportvogn her

multisport_2

XC 260 Lite HD 1x8 21 fra White er en lett terrengsykkel til junior med høy kvalitet og presisjon. Den passer til både trening og fritid og vil gi mye sykkelglede.

AR Comp 160 Ane NO 21 fra White er en barnesykkel til barn som allerede kan sykle, og det er en sikker sykkel til bra pris. Den gir oppreist sittestilling og gir god oversikt og lett håndtering.

Se utvalget av sykler til barn og junior her

AX+ 290 FF 21 fra White er en hybridsykkel med store dekk og hydrauliske skivebremser. Den er enkel å håndtere, funksjonell og enkel å vedlikeholde.

Ønsker du en elsykkel til by og pendling, er E-Trekking 1.0 21 fra White et godt alternativ. Den har integrert batteri, hydrauliske skivebremser og Shimano drivverk. Sykkelen passer like godt i byen som på turveier i skogen.

Se utvalget av elsykler her

ebike_3

Løpetur

Mange synes høsten er den beste årstiden for utendørsløping. Frisk luft og fine farger gir ny giv.

Skal man løpe på høsten må man kle seg litt annerledes enn når man skal løpe i varmere vær. Vi anbefaler å ha ull- eller superundertøy som innerste lag. Det vil holde deg varm, samtidig som det er fukttransporterende.

Les mer om trelagsprinsippet her

Fryser du lett anbefaler vi at du bruker en lett vind- eller skalljakke. Denne beskytter mot vær og vind.

På beina kan du bruke tights eller treningsbukse, det du selv foretrekker.

Se utvalget av tights til herre her

Se utvalget av treningsbukse til herre her

Det er også essensielt med gode løpesko. Vi har stort utvalg av løpesko til dame og herre. Se utvalget her

Vi har også mange komfortable tightser til dame. Se utvalget her

På høsten er det også lurt å ha noe på hodet og på hendene når det blir kaldt.

Husk også refleks når du løper ute i mørket. Det kan være lurt å investere i en god hodelykt hvis du skal løpe mye på kvelden.

løping_par_1

Bruk naturen

Utnytt naturen hvis du har mulighet til det! Hva med å dra på telttur? Det er gøy og spennende å sove ute i naturen. Vi har stort utvalg av både soveposer, telt, liggeunderlag og tursekker.

Les mer om tur med barn her

En aktivitet som er mer lavterskel, er å ta middagen ute en dag. Enten det er å ta med middagen ut i parken eller i skogen, så lover vi dette er noe man husker lenge. Man kan lage middagen inne, og pakke den med seg og ta den med ut.

Du kan også lage maten ute på tur, enten med primus eller på bål.

høstaktiviteter_1

Les også: Enkle middager på brenner og bål

Det å gå på tur med hele familien er også en fin høstaktivitet. Man kan legge inn litt lek her og der, som for eksempel gjemsel. Vi har tursko og turklær for hele familien.

Vi i XXL ønsker deg en god høst og høstferie!

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.