Tømmesalget fortsetter med nye RÅ tilbud! Sjekk tilbudene

Stranda - Bergans mest bærekraftige skikolleksjon noensinne

Stranda - Bergans mest bærekraftige skikolleksjon noensinne 1

Innovativ innfargingsmetode gir mindre karbonfotavtrykk, men fortsatt suverent god kvalitet.

Skikjøring handler om å være i ett med naturen. Om å finne den perfekte linjen og mestre den med balanse, teknikk og dyktighet.

Se hele kolleksjonen her!

Rent og sporbart med SpinDye®
Under utviklingen av ny skikolleksjon har Bergans satset tungt på å finne den optimale balansen mellom en bærekraftig produksjonsteknikk, teknisk ytelse og slitestyrke.

Resultatet er Stranda, utviklet i samarbeid med We aRe SpinDye®.

I produksjonen av Stranda-kolleksjonen har Bergans kombinert sin lange erfaring innen skiklær, med den rene og sporbare innfargingsmetoden SpinDye®.

Alle Stranda-produktene er laget av stoff som er vevet eller strikket ut fra samme tråd. Denne tråden er spunnet av polyester fra gjenvunnet forbrukeravfall, og farget på en måte som reduserer bruken av vann, kjemikalier og energi betydelig.

Stranda-produktene har derfor mindre karbonfotavtrykk enn produkter som er farget på den konvensjonelle måten. Innfargingsmetoden gir dessuten sluttproduktene en enestående evne til å tåle bruksslitasje, vask og UV-stråling.

Stranda - Bergans mest bærekraftige skikolleksjon noensinne 2

Resirkulert dun
Også dunet som brukes i Stranda-kolleksjonen har et viktig miljøaspekt ved seg. Det er nemlig 100 % resirkulert. Re:Down er en fremtidsrettet og innovativ dunleverandør, som har utviklet en egen metode for å samle inn og rense dun, før dunet sendes tilbake for gjenbruk i tekstilbransjen.

Re:Down leverer en blanding av gåse- og andedun med god fyllevne. Dunen kommer opprinnelig fra puter, dyner og andre brukte produkter som ikke kan selges på nytt. Dunet er allergivennlig og har de samme egenskapene som ny dun.

Stranda- kolleksjonen holder deg varm og komfortabel, uansett forhold!

Se hele kolleksjonen her!

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!