Sesongslutt! Opptil 50% på en mengde vintervarer! Kjøp her

Overnatte i telt? Få bedre nattesøvn med telt fra Coleman

Overnatte i telt

Ikke la lyse netter stoppe deg fra å overnatte i telt.

Sommerhalvåret er ideelt for flotte overnattingsopplevelser i telt. Ulempen er at de samme lyse nettene kan gjøre det til en utfordring å få en lang, god natts søvn i teltet.

Med Colemans innovative BlackOut Bedroom®-teknologi er problemet løst. 

STENGER UTE 99 % AV DAGSLYS

Med den nye teknologien stenges nemlig hele 99 % av alt dagslys ute. Dermed slipper du å få problemer med å sovne fordi det er for lyst ute. Og du slipper å våkne fryktelig tidlig av dagslyset.

En annen fordel er at BlackOut-løsningen gjør soverommene opptil fem grader kjøligere på dagtid og opptil én grad varmere om natta, for enda bedre komfort.

Colemans BlackOut Bedroom®-teknologi er genialt når du tar med barna på teltovernatting. Opplevelsen blir morsommere for barn som er godt uthvilte etter en natt i telt.

YPPERLIGE TELT TIL CAMPING OG FESTIVALER

En rekke telt fra Coleman er utstyrt med teknologien, og du finner flere av dem hos XXL.

Coleman Kobuk Valley er et telt som egner seg særlig godt til camping og festivaler. Kobuk Valley får du både i 2-, 3- og 4-personsvarianter. Du kan fint ha med Kobuk Valley-telt på tur i marka også, men må du være forberedt på at det blir litt ekstra bærevekt. 

Coleman Pinto Mountain 5 Plus er ypperlig når storfamilien skal på camping. Det er plass til opp til fem personer, fordelt på to soverom, og med et ekstra stort oppholdsrom i midten av teltet. 

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!