Akkurat nå: Mengder av vintervarer opptil 50%!  Kjøp her

Oppdag Merrell og Vibram® Arctic Grip

Merrell Arctic Grip 2.0

Redd for å falle og brekke håndledd eller det som verre er på glatta? Da bør du sjekke ut Merrell sine vintersko med Vibram® Arctic Grip-såle.

Med Arctic Grip har Merrell laget en suveren vinterskokolleksjon, med Vibrams mest avanserte yttersåle for optimalt grep i kaldt vær. Arctic Grip gir deg trygghet på glatta. 

2.0-versjonen av Arctic Grip er enda råere enn forgjengeren.

Gjennom et tett samarbeid mellom Merrell og Vibram har plassering av plater, størrelse på ytterflaten og såledybden blitt grundig analysert og forbedret. Det har gitt en såle med topp grep på våt is.

Fra Merrell får du en rekke vintersko med denne sålen, laget for alt fra vinterturer i terrenget, til hålkeføret i asfaltjungelen.

I tillegg til å gi godt grep, har skoene vanntett overdel, og mange av modellene er fôret, for ekstra varme på kalde dager.

Merrell Arctic Grip 2.0 2

Om Merrell

Merrell gjorde sitt inntog i skoverdenen for godt over 30 år siden. De første skoene deres – designet i USA og produsert i Italia – var laget for tur- og friluftsbruk.

I dag er Merrell internasjonalt anerkjent for å produsere sko av topp kvalitet, innenfor en rekke ulike segmenter. Hos XXL finner du sandaler, fritidssko, tursko og vintersko fra det amerikanske merket.

Hvorfor velge Merrell

Merrell har fire tydelige grunnverdier som har stått sentralt fra merket så dagens lys og til dagens innovative produktutvikling - komfort, design, slitestyrke og allsidighet.

Komfort: Enten du tråler asfaltjungelen eller bestiger Mount Everest, skal føttene dine ha det bekvemt når du har et par sko fra Merrell på føttene. Skoene skal være behagelige og ikke gi vannblemmer eller gnagsår.

Design: Design handler om mer enn at skoene er fine å se på. Det handler om hvordan form, følelse og funksjonalitet spiller sammen. Skoene skal både se og føles bra ut.

Slitestyrke: Tåle både tøff og langvarig bruk - det er klare målsetninger i Merrells skoproduksjon.

Allsidighet: Enten du spaserer, løper eller går på tur i marka eller på fjellet, skal du finne det du trenger hos Merrell. Merket har som mål å ligge fremst innen multisport-teknologi, samt å tilby fottøy til alle typer bruk.

Sjekk ut hele utvalget fra Merrell her!

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!