Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Dra på tur med kvalitetsutstyr fra Salewa

Salewa_1

Salewa har lang historie som produsent av klatreutstyr, ryggsekker og fjellsko. I dag produserer de i tillegg turutstyr som klær, telt og soveposer.

Salewa er et familieeid selskap som ble grunnlagt i München i 1935. Deres kontorer er lokalisert i Dolomittene i Sør-Tyrol. I starten produserte de kun klatreutstyr, men etter hvert begynte de også å produsere turutstyr.

God kunnskap om fjellsport gjenspeiles i utstyret

I dag produserer Salewa alt fra fjellsko, telt, soveposer, klærog sekker. De har mye kunnskap om fjellsport, noe som gjenspeiler seg tydelig i utstyret deres. Regional identitet (hvor du kommer fra), kvalitet og verdier setter de høyt i sin merkevare.

Salewa henter inspirasjon og erfaringer fra mennesker som har vært i fjellet. De investerer også mye tid på forskning som gjør at produktene deres skiller seg ut. Et eksempel på dette er at de har forsket på hvilke krav vinteren i fjellet stiller til soveposer. På denne måten er du alltid sikker på at utstyret ditt tåler ditt bruk.

Salewa_2

Salewa 3F system - god passform, fleksibilitet og ankelstøtte

Alle fjell- og turskoene til Salewahar 3F system. Dette kobler sammen området rundt vristen på skoen sammen med sålen og hælen. Dette gir god fleksibilitet, støtte og riktig passform når det er nødvendig. Sålene på skoene takler alt fra tørre stier til glatt gjørme, grus og bratte fjell.

Fjellskoene er designet spesielt for presisjon og støtte i fjellterreng, men har samtidig god komfort for lange distanser og er 100% gnagsårfri.

Salewa_3

Turutstyr for alle friluftsfolk

Enten du liker å spasere, løpe eller gå på tur i fjellet, vil du finne det du trenger fra Salewa. Merket tilbyr alt fra dunjakker, telt og fjellsko til stegjern, soveposer og sekker.

Se hele utvalget fra Salewa her!

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!