VÅRE KUNDEFORDELER – FOR DIN TRYGGHET

FRI FRAKT PÅ DIN Send til XXL-butikk-ordre!

Velger du leveringsmåte Send til XXL-butikk i kassen, så leveres ordren din gratis til det varehuset du selv ønsker, uansett hvilket beløp du har handlet for.

OBS! Ikke alle varer kan leveres til en XXL-butikk, og unntakene er hovedsaklig store/tunge varer, våpen og ammunisjon. Fraktalternativene du kan velge mellom i kassen for din ordre, er fasiten.

FRI FRAKT PÅ DIN Postkontor-ordre OVER 1000,-*

*Handler du klær, sko og andre småvarer for 1000,- eller mer spanderer vi frakten til postkontor. Fri frakt gjelder på leveringsalternativet servicepakke til postkontor, unntatt ordre som inneholder våpen/ammunisjon eller store, tunge og lange ting (sykler, ski etc.).

Fraktbeløpet settes automatisk til 0,- i kassen om ordrebeløpet tilsvarer 1000 kroner eller mer og produktene du har valgt kvalifiserer. Kassen er fasiten!

NB! Dersom endelig ordrebeløp er under 1000,- etter retur av varer så vil du belastes 59,- i frakt i forbindelse med returhåndteringen.

30 dagers ekte prisløfte

Vi er ENESTE sportskjede som har ekte PRISLØFTE, og gjør alt vi kan for at du som kunde skal være trygg på at vi alltid har lave priser. Vi kontrollerer våre priser mot konkurrerende kjeder og butikker. Vi setter alltid ned prisene dersom vi oppdager at våre priser ikke er lave nok. Vi vil også sette ned prisene dersom du som kunde hjelper oss å avdekke for høye priser.

 • Noen varer i vårt store utvalg selges ikke av andre butikker i Norge, men de fleste varer finner du også hos våre konkurrenter. Prisløftet gjelder mot lokale, konkurrerende butikker i de byene du finner et XXL-varehus.
 • Dersom du kan kjøpe identisk vare til en lavere pris enn du betalte hos oss innen 30 dager etter kjøpsdatoen hos oss, betaler vi deg differansen tilbake. Du må henvende deg i perioden varen har en lavere pris, og dokumentere den lavere prisen ved å legge frem annonse, kundeavis, produktkatalog eller lignende. Vi trenger også en original kvittering på den varen du kjøpte hos XXL. Varen må være på lager hos den aktuelle konkurrerende aktøren.
 • Prisløftet gjelder ikke registreringspliktige våpen og heller ikke for personlige tilbud gitt til den enkelte forbruker.
 • Prisløftet gjelder ikke ved lokale tilbud som åpningskampanjer, lokale handelsdager o.l. hvor det er oppgitt hvilke(t) varehus det gjelder.
 • Prisløftet gjelder også vår nettbutikk mot andre norske nettbutikker. Finner du beviser på at andre nettbutikker har lavere pris enn oss ønsker vi at du sier i fra, så justerer vi prisen.
 • Prisløftet gjelder også mot oss selv. Ser du en lavere pris på xxl.no, gi beskjed når du handler i varehus, så får du nettprisen der (med mindre det er oppgitt på xxl.no at prisen kun gjelder på nett)
 • Er varen handlet i varehus, så må prisløftet gjennomføres i et av våre varehus mot fremvisning av original kvittering (ikke e-kvittering). Er varen handlet i nettbutikken er det bare å gi oss beskjed om dette på kundeservice@xxl.no og oppgi ordrenummeret det gjelder.
 • Om vi er utsolgt for en annonsert vare, etterstreber vi i kampanjeperioden å tilby tilsvarende eller bedre vare til samme pris, så fremt varen ikke er annonsert med begrenset antall.

100 % Fornøydgaranti

Du kan teste varen i 30 dager. Bytt til en annen modell om du ikke er helt fornøyd.

 • Varen kan byttes til annen størrelse eller farge innen samme modell, eller en annen modell innen samme varegruppe og prisnivå. Eventuell prisdifferanse utbetales med tilgodelapp i varehus. I nettbutikken må man bytte til vare til samme pris eller bestille på ny ordre om varene er dyrere. Prisen for returnert vare legges da inn som rabatt på ny ordre.
 • Garantien er gyldig i 30 dager mot fremvisning av original kvittering og kan bare benyttes én gang pr. produkt. Ny vare kan med andre ord ikke byttes eller returneres.
 • 100 % fornøydgaranti gjelder alle varegrupper bortsett fra våpen og ammunisjon.

100 dagers åpent kjøp/Byttegaranti

Hos oss får du pengene tilbake hvis du angrer kjøpet. Uavhengig av om du har handlet på nett eller i et av våre varehus.

 • Varene må være ubrukte, i original forpakning og du må fremvise original kvittering
 • Gjelder også salgsvarer!
 • Gjelder både for nettbutikken og alle våre varehus i Norge
 • Noen få varer er unntatt fra 100 dagers åpent kjøp. Les mer om disse her.

Gratis bytte og retur

Du kan registrere din egen retur på alle dine bestillinger i nettbutikken via din profil, så det er enkelt å bytte og returnere om varene ikke passer deg.

 • Ingen risiko, angrer du kjøpet har du null kostnad!
 • Du har hele 100 dager på deg til å returnere varene. Varene må være ubrukte, i original forpakning og ved retur i varehus må du også fremvise original kvittering.

Gratis sykkelservice - hele sykkelens levetid*

Vi gir deg GRATIS SYKKELSERVICE - HELE SYKKELENS LEVETID! Våre garantier sikrer deg om uhellet skulle være ute.

 • Du får gratis sykkelservice hele sykkelens levetid (1 årlig service). Inneholder: Justering av gir og bremser, smøring av kjede og drivverk, fylling av luft, samt etterstramming av skruer. I tillegg får du en tilstandsrapport på sykkelen.
 • Vi gir livstidsgaranti på ramme og gaffel (gjelder ikke dempegafler og karbonrammer)
 • Du får profesjonell hjelp i våre varehus, vi har egne sykkelverksteder med høy kompetanse og lave priser. Se egen prisliste over servicepriser. Garantien gjelder også sykler kjøpt på XXL.no. Servicen må utføres i et XXL- varehus.
 • For å beholde garantien må 1 årlig service gjennomføres og original kvittering fremvises. Garantien kan benyttes samme året sykkelen er kjøpt.
 • Servicen gjelder beskrevet arbeid på sykler kjøpt fra og med 2019

*Gjelder kun for XXL REWARD-medlemmer. Les mer på https://www.xxl.no/reward/

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.