Tømmesalget fortsetter med nye RÅ tilbud! Sjekk tilbudene

Seks kortreiste uteaktiviteter

camping i hagen 2

Ikke alle har mulighet, eller ønske, om å reise bort i disse koronatider. Det kan dermed være fort gjort å få brakkesyke for både store og små. Vi har derfor samlet noen tips til morsomme hageaktiviteter.

Det kan fort bli litt kjedelig å sitte stille over tid, spesielt om fritidsaktiviteter og tilbud er satt på vent. Har du en hage, er det imidlertid flust av muligheter for å holde seg aktiv og få ut litt overskuddsenergi uten å komme for tett på andre folk.

Lag en hinderløype

Bruk det du har og lag en hinderløype som hele familien kan være med på. Bord kan klatres over eller krypes under, sko eller kjegler kan brukes til sikksakkløping, finn noe å balansere på. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Er det snø der du bor? Hinderløype fungerer like godt likevel. Bare kle deg godt nok.

Morsomt med trampoline

Backflip, salto med skru eller bare hoppe opp og ned - en trampoline er morsomt og utfordrende for både store og små.

Når du skal kjøpe trampoline er det viktig å tenke på sikkerheten.

Kantbeskyttelsen skal gi støtabsorbering og beskytte hopperen fra å skade seg. Sikkerhetsnett er et must - XXLs trampoliner leveres med det - slik at man ikke risikerer å falle av trampolinen.

En god og stabil ramme, god fjæring og en robust hoppeduk gir den beste hoppeopplevelsen, i tillegg til trygghet.

Husk at man ikke bør være mer enn to personer som hopper samtidig, for å redusere risikoen for kollisjoner.

Finn din indre balansekunstner med slakkline

Har du to trær med litt avstand, kan du spenne opp en slakkline og øve deg på å balansere. Har du ikke to trær, er det også mulig å spenne opp slakklinen i eget stativ.

Dra på telttur i hagen

Kortreist overnattingstur i telt, med enkel tilgang til både toalett og trygg seng, hvis det blir skummelt, er en sikker vinner for både store og små.

Ikke noe telt? Ikke noe problem. Bruk en presenning. Og er det oppholdsvær, kan man til og med sove under åpen himmel.

Hageheng med hengekøye og bok

Du trenger ikke dra langt av gårde for å få glede av hengekøyen din. Heng den opp i hagen, enten mellom to trær, eller på stativ. Ta med pledd eller sovepose og kos deg med en god bok.

Les mer: På tur med hengekøye? Her er det du trenger å vite

Sett nye trikserekorder

Alt du trenger er en fotball og litt kreativitet. Lær deg nye triks å imponere med – sjekk ut noen av verdens beste triksere i sosiale medier. Eller tren presisjon mot en husvegg eller fotballrebounder. Perfeksjoner vendingene dine.

Finn frem hagespillene

Kubb eller kanskje boccia? Hagespill er helt supert. Du kan også lage ditt eget. Bygg et tårn med blikkbokser, og bruk en ball (eller snøball, hvis det fortsatt er snø og vinter der du er) til å prøve å slå dem ned.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!