Akkurat nå: Mengder av vintervarer opptil 50%!  Kjøp her

Høstaktiviteter for hele familien

2022 / Hiking

Ingen planer i høstferien? Her har vi samlet et utvalg enkle aktiviteter som du kan finne på med familien i høst.

Bruk naturen

Utnytt naturen hvis du har mulighet til det! Hva med å dra på telttur? Det er gøy og spennende å sove ute i naturen. Vi har stort utvalg av både soveposer, telt, liggeunderlag og tursekker.

En aktivitet som er mer lavterskel, er å ta middagen ute en dag. Enten det er å ta med middagen ut i parken eller i skogen, så lover vi dette er noe man husker lenge. Man kan lage middagen inne, og pakke den med seg og ta den med ut.

Du kan også lage maten ute på tur, enten med primus eller på bål.

Les også: Enkle middager på brenner og bål

Det å gå på tur med hele familien er også en fin høstaktivitet. Man kan legge inn litt lek her og der, som for eksempel gjemsel. Vi har tursko og turklær for hele familien.

Klatring

Klatring er trening for både kropp og hjerne, og er i tillegg en kjempemorsom aktivitet for voksne og barn å gjøre sammen. Har du ikke klatret før, og vil vite hva som skal til? Da kan du lese vår guide til å komme i gang med klatring her. Mange klatresentere tilbyr egne barnerom og familieklatring, og du kan leie utstyret du trenger.

Sykkeltur

Nyt frisk høstluft fra sykkelsetet og ta med hele familien på sykkeltur! En multisportvogn er perfekt for deg som vil ha med barna ut på trening eller tur – enten det er løping, sykling eller bare trilling. Les mer om hvordan du bruker en multisportvogn her.

Det siste årene har vi også sett en eksplosjon av familiesykler på markedet. som Long tail-sykkel, der barna sitter bakpå, og Cargo-sykkel, der barna sitter foran i en slags kasse. Begge er supre til en hyggelig dags- eller helgetur i nærmområdet, og selve sykkelturen blir en del av turen.

2022 / Familie - 1

Se utvalget av sykler til barn og junior her

Trampolinepark

Trampolineparker dukker opp over hele landet, og er en kjempemorsom innendørs aktivitet for hele familien – med trampoliner på gulv og vegger! De fleste parkene har en nedre aldersgrense, men tilbyr også egne tider hvor de aller minste kan hoppe trygt, sammen med foreldre. Det kan også være lurt å booke plass på forhånd, da det er plass til et maks antall mennesker i hallen.

Ta en tur til svømmehallen

Barn elsker å svømme og svømming er veldig bra trening. Svøm noen rolige lengder, ta vannsklie eller hopp fra stupetårnet. Svømming passer for alle, i alle aldre!

Svømming er faktisk en av de beste fysiske aktivitetene du kan bedrive. Du trener utholdenhet og øker muskelstyrken. Hvis du har slitt med skader tidligere, er svømming en genial treningsform ettersom det ikke belaster leddene i like stor grad som annen trening.

God høstferie!

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!