Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Kari Traa – Girls Will be Girls

2022 / Kari Traa / Girls will be girls 3

Gjennom oppløftende og inspirerende historier fra sine rå felleskap for eventyrlystne kvinner, fortsetter Kari Traa å inspirere til en lykkeligere, sunnere og sterkere livsstil med nydelig teknisk utstyr – tilpasset kvinnekroppen.

«Girls Will be Girls» er mottoet vårt, sier markedssjef hos Kari Traa, Karoline Hegbom. Vi ønsker å være en del av en bevegelse som inspirerer og motiverer kvinner til å fly høyt og å se seg selv i et sterkt, mektig og positivt lys. Til å være den beste versjonen av seg selv!

Denne sesongens kolleksjon består av yttertøy og ullundertøy, og hver stil er testet og designet for å samsvare med de unike behovene til en aktiv kvinnekropp. Pustende soner, tekstilfølelse og komfortabel passform tilpasset former. Produktene fra Kari Traa er designet av kvinner for at alle kvinner skal få høyest mulig kvalitet til en overkommelig pris.

Eeva-Maria Männikkö er designsjef for Kari Traa, og forteller at utgangspunktet og inspirasjonen for designprosessen er alle de fantastiske kvinnene som bruker Kari Traas produkter. Vi jobber tett med forbrukerne og sørger for at vi designer til deres behov. Mange typer tekstiler blir undersøkt, for å finne de som responderer best på temperaturforandringer og tilpasser seg etter ulike aktivitetsnivåer. Det er også viktig å veie hvordan fibrene presterer, opp mot miljøpåvirkningen det har – det må være trygt, bærekraftig og vennlig mot huden, sier Männikkö.

Merket som utfordrer det etablerte og inspirerer jenter til å leve sitt best liv i farger, er skapt av og oppkalt etter den norske OL-gull vinneren, Kari Traa og har blitt et av de raskest voksende merkene for treningstøy, verden over. Kari Traa er lekent og teknisk treningstøy av høy kvalitet til den aktive, moderne kvinnen – laget av jenter for jenter. Denne sesongen inspirerer Kari Traa, sammen med XXL, til optimisme og glede, med ullundertøy og «outdoorsy» klær av høy kvalitet. Som vanlig med kvinners behov i førersetet.

2022 / Kari Traa / Girls will be girls 4

Si hei til et par av denne sesongens favoritter fra Kari Traa og XXL

Fra yttertøyskolleksjonen kommer du til å elske nye Ane Turbukse. En comfy turbukse, laget av hudvennlige, klimapositive tekstiler som holder deg komfortabel i varierende vær. Den er snill mot kurvene, slitesterk og vannavstøtende. Ane-kolleksjonen bygger opp under Kari Traas mål om å tilby kvinner feminine og sporty uteklær, i tekstiler som ser og føles bra ut, i tillegg til å yte på perfekt vis.

En perfekt match til Ane Turbukse, er Aada Primaloft Jacket. En mellomlang, isolert og vannavstøtende ytterjakke som er ideell for den nordiske vinteren. Jakken er laget av resirkulerte materialer og med lett PrimaLoft®-isolasjon for å holde på varmen. Quiltingen gir ekstra god pusteevne der du trenger det mest.

2022 / Kari Traa / Girls will be girls 1

Fleece-vest er et «must-have» denne sesongen, og er et utmerket mellomlag til ski og tur. For å komplimentere outdoor-stilen er derfor Ane Fleece Vest i resirkulerte, myke og pustende pilématerialer, fin under Aada Primaloft Jacket.

Bestselgerne Else og Smekker ullundertøy er laget av 100% ekstra myk, luktdempende merinoull som beskytter både mot kulde og varme. Merinoullen lager en buffer mellom den som bærer plagget og miljøet rundt, og tilpasser seg kroppstemperaturen. Dermed kan du trygt dra på afterski, etter en lang dag ute! Ullundertøy fra Kari Traa sitter så fint og er så komfortabelt at du ikke kommer til å ville ha på deg noe annet.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!