Tømmesalget fortsetter med RÅ tilbud! Sjekk tilbudene

Hold deg varm og tørr med Helly Hansen Lifa®-teknologi

helly_hansen_undertøy_2

Beskytt deg mot vær, vind og egen fuktighet med undertøy fra Helly Hansen. Baselayer-plaggene fra Helly Hansen kombinerer det beste fra to verdener - Lifa®-teknologi og merinoull.

Helly Hansen feirer 144 år i år. I løpet av den tiden har de markert seg som en innovatør på outdoor-bekledning. Ett av områdene HH har markert seg på, er baselayer-plagg, eller innerste lag.

Mange tenker først og fremst på å beskytte seg mot vind, regn og andre værelementer når de er ute. Men ofte kan en av de største utfordringene være din egen svette, som raskt kan gjøre deg kald og frossen.

Helly Hansens Lifa® Merino-kolleksjon eliminerer det problemet. Her kombineres de unike temperaturregulerende egenskapene til ull med HHs avanserte Lifa®-materiale.

helly_hansen_undertøy_8

Endres og forbedres hele tiden

Allerede i 1970 så Lifa® dagens lys.

Lifa er en teknologi som sørger for at fuktigheten dras raskt vekk fra huden, og bidrar til å regulerer kroppstemperaturen din, slik at du holder deg komfortabel under alle typer aktivitet.

Siden 1970 har Lifa® -teknologien blitt modifisert og perfeksjonert svært mange ganger - bare de siste ti årene er det gjort mer enn 50 endringer. Jakten på stadige forbedringer er en av de viktigste grunnene til at undertøyet fra Helly Hansen er så populært.

Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Trådene i Lifa® -materialet er for eksempel hule, for å holde på luft. Luften er det som gjør deg varm og tørr. Fordi et plagg består av en enkel trådstruktur, og dermed få trådender, er det vanskeligere for bakterier å feste seg.

Se undertøy fra Helly Hansen her

helly_hansen_undertøy_1

Miljøvennlig ull med unike egenskaper

Naturmaterialet ull er på sin side miljøvennlig - ull er en fornybar ressurs, og også biologisk nedbrytbar - og full av gode egenskaper.

Ull er temperaturregulerende, og den veksler mellom å absorbere og å slippe ut fuktighet kroppen produserer.

Den varmer selv i fuktig tilstand. Fuktigheten som absorberes fra huden, legger seg inn og mellom fibrene, slik at ulla føles tørr mot huden. Ull kan dessuten ta opp opptil 35% av sin egenvekt i fuktighet, og likevel holde på varmen.

Ull er naturlig bakteriehemmende, og lukt setter seg ikke like lett som i andre stoffer. Dermed trenger du ikke å vaske ullplagg like ofte.

helly_hansen_undertøy_3

Lifa® og merinoull i kombinasjon gir optimal varme og isolasjon

I Helly Hansens Lifa® Merino-kolleksjon er den avanserte Lifa® -teknologien paret med den høykvalitets Woolmkar-ulla, for undertøy som kombinerer det beste fra to verdener. 

Lifa® på innsiden sikrer optimal fukttransport og suveren next to skin-komfort, mens ulla absorberer fuktighet og sørger for suveren varme. Lifa Merino er Helly Hansens varmeste undertøysserie, og perfekt for alle typer aktivitet på kalde dager. 

Helteknisk undertøy for høy intensitet

Trene med høy intensitet og uten lange pauser? Da kan det hende rent teknisk undertøy er det beste alternativet. Det får du med Lifa® Active-serien, som er teknisk undertøy med lav vekt og Lifas® suverene puste- og fukttransporterende egenskaper.

Helly Hansen Lifa-logo
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!