Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Norrøna Kvinnherad GTX

Kvinnherad 700x400.jpg


Bratt, utfordrende terreng og tøffe forhold stiller høye krav til jaktbekledningen. Kvinnherad Gore-Tex-dressen fra Norrøna er utviklet for å kunne håndtere nettopp dette.

Kvinnherad-dressen er inspirert av stedet med samme navn - kjent for sine fjorder, høye fjell, flotte natur og landets høyeste hjortebestand - og er jaktdressen for deg som ønsker det ypperste av kvalitet når du er på jakt.

Dressen, som er utviklet i samarbeid med den anerkjente jegeren Martin Blom, har en unik og innovativ design. Gore-Tex-materialet - med en børstet, strikket fremside og en børstet bakside - er lydløst og gir suveren beskyttelse mot vær og vind, samtidig som det puster godt.

Parkasen har en rekke funksjonelle detaljer, spesielt tilpasset jegere, som en stormhette som kan justeres med én hånd, antennekroker og flere lommer - blant annet varme stikklommer, napoleonslommer, overarmslommer til ammunisjon, underarmslommer med integrerte linsekluter og radiolommer på begge sider. En smart, skjult lomme ved korsryggen har plass til et sitteunderlag.

Buksen fra Kvinnherad er minimalistisk og funksjonell. Glidelåser fra hofter til knær gjør det enkelt å slippe ut overskuddsvarme, slik at du holder deg tørr og komfortabel. Nederst på benet er det borrelåsfeste for enkel justering av buksen. Forsterkninger langs leggene, der buksen er mest utsatt for slitasje, er med på å gi den lengre brukstid. Stikklommene er plassert i en 25-graders vinkel, for lett tilgang. I de nedre sidelommene har du plass til både kart, hansker og andre viktige ting.

Norrøna Kvinnherad Gore-Tex jaktdress får du hos XXL.
 

Tips
Til toppen