Opptil 70% på Helly Hansen, Kari Traa & Dæhlie! Se tilbudene

Beretta jaktklær

Beretta jaktklær

Beretta jaktklær er fulle av innovative og praktiske detaljer

Denne høsten starter et nytt samarbeid mellom produsenten Beretta og sportskjeden XXL: Vi har importert jaktklær fra Beretta for første gang. Det kommer av at vi som jobber med dette i XXL, selv er ivrige jegere og ble imponert over de jaktklærne vi fikk presentert. Klærne har gode funksjoner. Ikke bare har de formsydde knær, men også formsydde albuer. Videre er det montert inn stretch-paneler der det er mest behov for det som f.eks. i skuldre og i hetter. Det betyr en del ved raske skudd.

Utseendet og passform er det heller ingenting å utsette på. Det er ikke italiensk mote vi er ute etter, men at det sitter bra og ser ok ut er jo en fordel. Videre er det alle de praktiske detaljene som gjør at du blir glad i disse klærne. F.eks innsydde patronholdere på begge sider, bæreseler innsydd i ryggen, radio/gps lommer med hull for antenne på begge sider, fleece varmelommer, vanntette og slitesterke partier på skuldrene. Alt i alt en vel gjennomtenkt serie av praktiskle jaktklær.

Beretta er et av verdens eldste firmaer og har vært i den samme familiens eie siden oppstarten i 1526. Beretta er verdenskjent for sin produksjon av høykvalitetsvåpen og har blitt en suveren markedsleder i dette segmentet, takket være sitt fokus på design, innovasjon og brukeregenskaper.
Det samme fokuset har stått i sentrum når de nå lanserer sin nye kolleksjon med jaktbekledning.

Utgangspunktet for den nye jaktkolleksjonen har vært det velkjente 3-lags prinsippet, hvor man fokuserer på:
1. lag: Undertøy
Undertøyets viktigste oppgave er å
transportere fuktighet bort fra huden, og ut til mellomlaget.
2. lag: Mellomlagstøy
Dette lagets oppgave er todelt. Det skal både holde et varmt luftlag rundt kroppen og det skal transportere ut fuktighet fra kroppen.
3. lag: Yttertøy
Yttertøyet har som hovedoppgave å beskytte kroppen mot ytre elementer, som vind, vann etc.

Du finner spesialvarer for alle de tre funksjonene i Berettasortimentet.
Videre har Beretta fokusert på hvordan jegeren beveger seg og hvordan kroppen påvirkes i en statisk situasjon, som for eksempel ved posteringsjakt.
Fra dette har Beretta utviklet to kategorier av jaktdresser; Active og Static, hvor modellene er spesialtilpasset den formen for jakt som skal bedrives.
Berettas nye jaktkolleksjon er kort fortalt jaktklær av ypperste kvalitet, pakket inn i et innovativt og nytt design.
Se alle varer fra Beretta

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!