Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Blaser systemrifler - mange jegeres drøm

Blaser systemrifle er for mange selve drømmevåpenet. Velger du Blaser R93 eller Blaser R8 systemrifle, får du et kvalitetsprodukt med rettrekkermekanisme og enkelt og greit kan du bytte løp med ulike kalibre.

Det nye med Blaser rifle, er at den kjøpes i fire deler:

1. Velg type kolbe/låskasse. Her kan du velge fra sort syntetkolbe til det flotteste treverk med ulik gravyre på låskassen. Mange utførelser og prisklasser.

2. Velg løp med ønsket kaliber. Her kan du velge løp med eller uten åpne sikter, og flutet eller ikke

3. Velg sluttstykke. Her kan du også velge Illumination Control (IC). IC er en spesialløsning med Zeiss Varipoint kikkertsikte med lys hvor lyset tennes med forhåndsinnstilt styrke når våpenet avsikres, og slukkes når det sikres. Svært elegant!

4. Velg sluttstykkehode med ønsket kaliber. Disse fire delene setter du raskt sammen i et «klikk-klakk og skyv inn» -system, og skrur løpet fast med en umbrakoskrue. Umbrakonøkkel med godt håndtak medfølger.

Hvis du ønsker et annet kaliber i tillegg til det første du velger, trenger du i de fleste tilfellene bare å kjøpe løp og sluttstykkehode for det nye kaliberet.

Her kan du gå inn å se alle våre deler til Blaser, og se etter din personlige drømmerifle.

Alle spørsmål du måtte ha om Blaser rifler, montasjer eller kikkertsikter som passer til Blaser, kan du sende til vapen@xxl.no

Du får Blaser i alle våre varehus, og du kan kjøpe i nettbutikken (med mulighet for delbetaling).

Aldri før har det vært mulig med så raske skudd som du kan få til med Blasers rettrekkersystem. Det er også interessant for oss nordmenn, at en Blaser med flere løp i ulike kalibre, bare teller som ett våpen i våpengarderoben. Du søker politiet om våpendel når du skal kjøpe et tilleggsløp i annet kaliber til din Blaser systemrifle.

Blaser R93 Professional og Blaser R8 Professional er de to riflesystemene som Blaser er mest kjent for. R93 er en lettere rifle med fast magasin. R8 er en videreutvikling med løst magasin. Begge har den samme unike rettrekkermekanismen.

Det aller nyeste fra Blaser er R8 Professional Success. Den har et helt nytt og brattere pistolgrep. Det gjør den enda raskere og mer presis.

Det finnes også et spennende utvalg innen Blaser hagle, Blaser Kombi, Blaser Drilling, Blaser dobbeltrifle og Blaser enkeltskuddsrifler. Dette er tysk, innovativ våpensystem du kan stole på og glede deg over resten av livet. Det koster litt mer, men er du våpenentusiast kan du fort falle for Blaser.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!