Sesongslutt fortsetter med nye RÅ tilbud! Kjøp her

Avansert jakt og hundesporing med Garmin

Er du klar for høstjakten? De brukervennlige og allsidige funksjonene i Garmins produkter for jakt og hundesporing øker jaktgleden, gir trygghet og hjelper med navigeringen i terrenget.


Med Garmins produkter har du kontroll over hele jaktlagets posisjon. Du kan følge hundene i kartet, motta varslinger om hunden har los, stand osv.
Med riktig håndholdt enhet kan du også sende tone eller vibrasjonskommandoer til hunden. Om det blir mørkt, og du ønsker at hunden skal bli mer synlig, kan du fjernstyre et kraftig LED-lys på hundehalsbåndet.

I en jaktsituasjon må du reagere raskt. Har du en kompatibel smartklokke fra Garmin, kan den kobles med hundepeileren, og via klokkeskjermen ser du raskt retning og avstand til hundene. Da har du begge hender tilgjengelig, og kan reagere raskere om det blir nødvendig.

NOR23 W36+37 Garmin Jakt Artikkel

Sikkerhet er viktig. Om det oppstår en nødsituasjon, kan du med enheter som har inReach-satellitteknologi, sende en interaktiv SOS-melding og få rask hjelp. Du kan også utveksle tekstmeldinger med venner og familie, også på steder det ikke er mobildekning. Del posisjon og kommuniser enkelt med de som er hjemme om det er ønskelig.

Et godt råd er å teste ditt elektroniske utstyr i god tid før jakten starter. Sjekk at alt fungerer, har oppdatert programvare og riktige kart.

Vi ønsker deg mange gode opplevelser og «skitt jakt»!

NOR23 W36+37 Garmin Jakt Artikkel 2

Se mer fra Garmin her!

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!