Sesongslutt fortsetter med nye RÅ tilbud! Kjøp her

NYHET! Garmin epix Pro – Sapphire Edition

NOR23 Garmin expix Pro Sapphire edition

Få full oversikt over helse, trening og restitusjon med den nye Garmin epix Pro – Sapphire Edition. En premium smartklokke med høy ytelse og en krystallklar AMOLED-skjerm. Klokken har mange forskjellige og smarte funksjoner som gjør treningen litt enklere å spore enn tidligere.

God batteritid
epix Pro sørger for at du kan nyte treningen uten å tenke på batterikapasitet. går på bekostning av å lade klokken ofte. Hold på lenger mellom hver lading med opptil flere uker med batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 20 timer i GPS-modus.

Smarte treningsfunksjoner – et komplett bilde av din generelle helse
Gjør treningen lettere og få enkel oversikt over helsen din med mange smarte treningsfunksjoner. Klokken tilbyr trening og restitusjon med kontinuerlige helse- og velværeovervåkningsfunksjoner som pulsvariasjonsstatus, pulsoksymetri og prioriterer hvile og restitusjon med avansert søvnovervåking. Morgenrapportene og funksjonen for treningsevne kombinerer viktige helsedata med treningsdata for enklere tolkning og analyse.

Mange aktivitetsprofiler
Klokken har et hav av muligheter når det kommer til aktivitetsprofiler og dekker absolutt alle områder av aktiviteter du kan tenke deg. Spor favorittsporten din med enda flere aktivitetsprofiler som løping, amerikansk fotball, baseball, volleyball, ishockey, klatring og racketsport, svømming ­­­­­­– for bare å nevne noen. Fokuser på de riktige treningsområdene med håndleddsbasert løpswatt, styrketreningsfunksjoner og avanserte tempomoduser for å måle ytelsen din.


Avanserte navigasjonssensorer
Du kan enkelt navigere med forhåndsinnlastede TopoActive-Kart over skianlegg, golfbaner fra hele verden samt laste ned enda flere regioner for å dra på eventyr akkurat der det passer deg. Du får enestående posisjonsnøyaktighet i alle omgivelser. Pulsklokken har avanserte navigasjonssensorer som er kombinert med multibånd-GNSS og SatlQ-teknologi som gir en mer nøyaktig posisjonering i utfordrende omgivelser, samtidig som batterilevetiden optimaliseres.

Varsler fra telefonen og musikklagring
Det er mange som liker å holde kontakten med omverden mens man trener ved å få varsler fra smarttelefonen på klokken, men det er også befriende å kunne legge igjen telefonen hjemme. Nå kan du ta med deg musikken i øret uten å ha med telefonen. Det er god lagringsplass til musikk på klokken, og alt du trenger å gjøre er å laste ned favoritt spillelistene dine fra Spotify.

Nye funksjoner– innebygd lommelykt og utholdenhetspoengsummer
Smartklokken er blitt utviklet med en ny funksjon for utholdenhetspoengsummer som setter sammen treningsdata fra alle treningsøktene dine. Dette hjelper deg med å forstå hvordan treningen påvirker den totale utholdenheten din.

Om du er interessert i å vite løpsstyrken og utholdenheten din i stigninger har epix Pro også denne funksjonen.

En innebygd LED-lommelykt med variable lysstyrker og strobemoduser gjør deg mer synlig når du trener på kvelden samtidig som den kan gi praktisk belysning om nødvendig.
 
Forskjellige størrelser
XXL har tatt inn tre forskjellige størrelser, 42 mm som er laget for mindre håndledd, 47 mm for normale håndledd og 51 mm for litt større håndledd. Dette gjør klokken svært allsidig, slik at du får den klokken som passer akkurat deg.

Kjøp epix Pro her!close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!