Sesongslutt! Opptil 50% på en mengde vintervarer! Kjøp her

Smart trening med pulsklokke fra Garmin

garmin_artikkel

De siste årene har Garmin vært pionérer innen pulsklokker, og de kommer stadig med nye oppdateringer og funksjoner på klokkene sine.

Med pulsmåling på håndleddet vil du få god innsikt i treningen din, og med forhåndsinnstilte treningsprofiler og navigasjon er det enkelt å følge detaljerte ruter. De passer for deg som er glad i en aktiv hverdag eller for deg som foretrekker sykling, løping, mosjonering eller turer i fjellet. 


Ekstremt god batteritid med Garmin Power Glass

Er du lei av å gå tom for strøm på klokken din når du er på fjellet eller under treningsøkta? Med Power Glass har klokken solcellelading, noe som gir ekstra lang batterilevetid. På for eksempel Fenix 6 Pro Solar får du opptil 9 dager (11 med sollading) batterilevetid i smartklokkemodus, 6 timer i GPS-modus med musikk, og opptil 34 dager (59 med sollading) i batterisparemodus. 

Merk! Power Glass er kun på Solar-modellene. Hos XXL finner du Instinct Solar, Fenix 6X Pro Solar TiCarbon, og Fenix X6 Pro Solar som har denne smarte funksjonen. 

Skal du på ordentlig langtur, anbefaler vi å stille klokken inn på Ekspedisjonsmodus. Da kan du dra på lang tur uten å være redd for å gå tomt for batteri. På turen bruker du en GPS-modus med svært lavt strømforbruk, som kan vare i flere uker. 

Alle klokkene fra Garmin er hardføre, men har et sofistikert design. Med QuickFit-remmer kan du velge og vrake i flere farger og varianter. Flere av klokkene er også testet i henhold til militære standarder mot varme, støt og vann. 

For den aktive og turglade 

Hvis du liker å gå på lange turer i fjellet og i skogen, er det greit å ha en klokke som viser detaljert navigasjon. Da kan du følge en rute eller løype med detaljerte anvisninger hvis du ønsker det. Klokken registrerer også opp- og nedstigning og vil vise forskjellig statistikk fra turen. 

Siden du er glad i gå på tur, er det en fordel med en klokke som viser detaljert navigasjon og kart. Naviger med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler, et barometer som overvåker været og et elektronisk kompass.

Skulle uhellet være ute og du trenger hjelp, er det enkelt å dele posisjonen din med utvalgte kontakter. Det kan gjøres manuelt eller med innebygd hendelsesregistrering.

For deg som liker å stå på ski

Elsker du å stå på ski og er klar for nye utfordringer? Flere av modellene til Garmin kommer med Topoactive Europe-kart og kart over flere populære skianlegg. Kartene vil også vise løypenavn og vanskelighetsgrader for over 2000 forskjellige skianlegg. 

Aktivitetsprofiler, lagring av musikk og Garmin Pay 

Klokken har forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler på for eksempel terrengløping, svømming, løping, sykling, fotturer, golf og mye mer.

Liker du å ha musikk mens du er ute på tur, men har ikke noe sted å legge mobilen? På Garmin sine klokker så kan du lagre opptil 2000 sanger, eller få tilgang til forhåndslastede strømmeapper fra apper som for eksempel Spotify og Deezer.

Forerunner 245 vant «TV2 hjelper deg» sin test i september 2020. Det er enkelt å synkronisere klokken med Spotify og Deezer, slik at du kan spille favorittmusikken din direkte fra klokken. Da slipper du å ha med mobilen i tillegg.

Noen av modellene har Garmin Pay, som er en enkel og kontaktløs betalingsmåte. Denne funksjonen lar deg betale direkte med klokken i alle kontaktløse betalingsterminaler.

Se hele sortimentet fra Garmin her 

Kjøpe pulsklokke? Dette bør du tenke på 

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!