Suunto 7, smart- og sportsklokke, Svart

2590
Produktbeskrivelsearrow down icon

Allsidig smartklokke og sportsklokke med GPS. Wear OS by Google, musikkavspilling, Google Pay, Google Assistant, vanntett til 50 m og mye mer. Vekt 70 gram.

Suunto 7 er en utrolig allsidig klokke, med alle treningsfunksjonene du forventer av en god sportsklokke, kombinert med masse smartklokke-funksjoner. Klokken har også gratis nedlastbare topografiske kart, som gjør dette til en svært god klokke for deg som går, sykler eller løper mye i skog og fjellområder. Klokken fungerer med både IOS- og Android-telefoner.

Høydepunkter:
- Smart- og sportsklokke
- Wear OS by Google, Google Pay, Google Assistant, Google Fit, Google Play
- Over 70 forskjellige sportsmodi
- Støt-, vann-, og støvsikker
- Topografiske kart og varmekart


Ved kjøp av Suunto 7 medfølger Suunto Value Pack, som gir tilgang til en rekke gratis tilbud i samarbeid med Suunto-partnere som Strava og Endomondo. Tilbudene får man tilgang til via epost når man har registrert klokken i Suunto-appen.

Les mer om Suunto Value Pack her:

https://www.suunto.com/nb-no/partners/value-pack/


NØYAKTIG REGISTRERING
Alle sportsfunksjonene i Suunto 7 er kun et knappetrykk unna. Registrer treningene dine nøyaktig med GPS og pulsmåler på håndleddet, og over 70 forskjellige sportsmodi å velge mellom.

Automatisk synkronisering og veldig enkel deling av resultatene dine i Suunto-appen eller i andre sportsapper som Strava, Endomondo og TrainingPeaks. Detaljert innsikt og personlig treningsveiledning hjelper deg til å trene smartere – og utfordrer deg til å nå målene dine. Du kan også koble headset til telefonen og styre musikken fra håndleddet mens du trener.

GRATIS KART
Utforsk verden rundt deg med gratis offline topografiske kart, stier og høydelinjer. Du kan også få såkalte «varmekart» (heatmaps) for 15 aktiviteter, inkludert bl.a. løping, svømming og sykling. Dette er kart som viser deg de mest populære rutene i området du er i. Det gjør at du kan trene der andre har vært før, eller velge å holde deg til mindre besøkte områder. Lokale offline-kart og varmekart vil bli lastet ned automatisk når du er tilkoblet WiFi og lader er tilkoblet.

Du kan også manuelt velge et kartområde som skal lastes ned. Med offline-kart vil du alltid finne veien og ha oversikt over de beste treningsrutene, selv når du lar telefonen ligge hjemme eller om du ikke har nettilgang.

ENKLERE HVERDAG
Suunto 7 er drevet med Wear OS by Google, som gjør dette til den smarteste sportsklokken hittil. Betal med klokken på butikken, hold deg oppdatert med favoritt-appene dine, ha full oversikt over kalenderen eller sjekk to-do-listen. Klokken viser innkommende anrop og man kan lese tekstmeldinger.

Klokken er utstyrt med en rask, sikker betalingsløsning fra Google Pay™, aktivitetsmåling fra Google Fit™, smart hjelp fra Google Assistant og tusenvis av apper i Google Play. Tilgjengeligheten til Google Pay og Google Assistant varierer fra språk og land.

KLAR FOR ALT
Suunto 7 er utviklet og testet* i Finland, og holder selvfølgelig den høye kvaliteten Suunto er kjent for. Den er støt-, vann-, og støvsikker, så klokken fungerer i regn, gjørme eller snø. Fysiske knapper gjør at du også kan bruke den med vanter og hansker på, og den høyoppløselige skjermen er beskyttet med ripesikkert Gorilla® Glass.

BATTERITID
Batteritiden på Suunto 7 er inntil 40 dager i klokkemodus, inntil 12 timer i treningsmodus med GPS, og inntil 48 timer med smartklokkebruk. Batteritiden på Suunto 7 vil naturlig nok variere med hvordan du bruker klokken. Man kan enkelt velge strømsparemodus når man ikke har bruk for alle sports- og smartfunksjoner, for å strekke batteritiden lenger.

LADETID
For fulladet klokke er ladetiden omtrent 100 minutter. 20 minutters lading vil holde for inntil 2 timer med trening.

BEDRE OG BEDRE
Med WiFi-tilkobling er software-oppdateringer automatiske, så klokken er alltid oppdatert med de nyeste funksjonene. Du kan utvide klokkens funksjoner med dine egne favoritt-apper fra Google Play, og skifte utseende på den med ulike klokkeskjermer og utskiftbare remmer.

*All testing ble gjennomført av Suunto i desember 2019, med Suunto 7 preproduksjonsenheter med pre-release software.


I pakken:
- Suunto 7
- USB kabel
- hurtigguide
- infoark om garanti, infoark om sikkerhet og infoark om reguleringer

Spesifikasjoner:

HOVEDKOMPONENTER
- Toppring: Rustfritt stål
- Glass: Gorilla glass
- Klokkehus: Glassfiberforsterket polyamid
- Klokkerem: Myk og slitesterk silikon
- Skjerm: Berøringsskjerm, farger
- Kompatibilitet, app: Suunto App
- Kompatibilitet, software: Strava, TrainingPeaks, Endomondo m.fl.
- Vanntetthet: Vanntett til 50 m, ISO 6425
- Vekt: 70 gram

ØVRIGE DETALJER
- Over 70 ulike sportsmoduser
- Gratis offline topografiske kart
- Daglig måling av kalorier og skritt
- Håndleddspulsmåling, alltid tilgjengelig
- Treningssammendrag på klokken med grafer og rundetider
- Klokkealarm
- Tidtaker (stoppeklokke, nedtelling)
- Spesielt tilrettelagt for svømming, sykling, løping og multisport, men passer alle typer sport

SOFTWARE
- Google Fit™
- Google Assistant
- Google Pay™
- Google Play Store™


Ansvarsfraskrivelse:
Google, Android, Google Play, Wear OS by Google, Google Pay og Google Fit er varemerker eid av Google LLC. Wear OS by Google fungerer med telefoner som kjører Android 6.0+ (ekskludert Go edition) eller iOS 10.0+. Støttede tjenester kan variere fra ulike platformer og land.

Spesifikasjonerarrow down icon
 • GPS:  Ja
 • Pulsmåling:  Ja
 • Bruker:  Unisex
 • Vibrasjonsvarsling:  Ja
 • Vanntetthet (meter):  50 m
 • Høydemåler:  Ja - barometrisk
 • Batteri levetid:  2 d
 • Bluetooth:  Ja
 • Pusteøvelser:  Nei
 • Kompass:  Ja
 • Galileo:  Ja
 • Glonas:  Ja
 • Kart:  Ja
 • Mikrofon:  Ja
 • Navigasjon:  Ja
 • NFC:  Ja
 • Søvnmåling:  Ja
 • Berøringsskjerm:  Ja
 • Vekt:  70 g
 • WiFi:  Ja
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.