MÅ UT!

Headlamp Exceed 3x, Oppladbar hodelykt, 2000 lumen, STD

1 840,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Kraftig hodelykt med 2200 lumen, komfortabelt hodebånd og justerbart lysbilde. USB-oppladbart 3.3Ah batteri. Passer de fleste sport- og friluftsaktiviteter.

Silva Exceed 3X passer godt til frikjøring, sykling og andre friluftsaktiviteter. Den leveres med sykkel- og hjelmfeste, noe som gir et fleksibelt bruksområde.

Hodebåndet er meget komfortabelt og har fått oppgraderte spenner, slik at passformen enkelt kan justeres. Lykten har en ergonomisk utformet bakplate som batteriet er festet på, bakplaten sørger for optimal vektfordeling. Time etter time.

Silva Intelligent Light®-teknologien gir en unik kombinasjon av sterkt fjernlys og bredt nærlys. Ved behov for ekstra kraftig lys, setter du lykten i Boost-modus, som øker lysstrømmen midlertidig til 2200 lumen i 10 sekunder.

Med Silvas Flow Light®- teknologi kan du justere lysstrålen ved å tilte lyktehodet fremover og bakover, slik kan du enkelt optimalisere lysstrålen, og tilpasse den etter ulike hastighetsnivåer på aktiviteten du foretar deg. Dette resulterer i mindre hodebevegelser og et godt tilpasset synsfelt.

Det USB-oppladbare 3.3Ah batteriet leverer nok strøm til en brennetid på 4 timer ved full lysstyrke i 20?C. Batteripakken har et smart borrelåsfeste, slik at batteriet kan bæres i lommen, ryggsekken ol.

Exceed 3X har batteriindikator og går automatisk i reservemodus når batteriet begynner å gå tomt for strøm. Ved overgang til reservemodus er det ca. 30 minutter igjen med brukstid.

Lykten har en stor av-/på-knapp som lett betjenes med hansker, selv med kalde fingre.

Spesifikasjoner:
- Vekt inkludert batteri: 300 g
- Vekt uten batteri: 129 g
- Batteri: Li-Ion 7.4V 3.3Ah
- Brenntid maks styrke: 4t ved +20 ?C / 1t ved -5 ?C
- Ladetid: 4t
- Lader: USB
- Lumen Boost-modus: 2200
- Lumen maks lysstyrke: 2000
- Lumen medium lysstyrke: 1000
- Lumen lav lysstyrke: 80
- IP-verdi: 1PX5
- Smart-lys: Ja
- Flow-lys: Ja
- Reservemodus: Ja

Øvrige detaljer:
- Både lykten og batteriet er IPX5-klassifisert og tåler kraftig regn og vannsprut fra enhver retning
- Tåler et fall til tregulv, fra 2 meters høyde
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.