Pomoca SkinGlue 75g 19/20, fellelim, Hvit

179,-

Pomoca SkinGlue 75g 19/20, fellelim, Hvit

179,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Lim for skifeller. Etter en tids bruk kan limet på feller bli svekket. Dette limet er laget for formålet og gir fellene tilbake klebrigheten. Tube, 75 gram.

Skin Glue sikrer at fellene sitter godt både i høyfjellet og på lange turer. Samtidig sikrer limet at det er enkelt å ta fellene av igjen, uansett forhold og temperatur. Perfekt for både hel og delvis oppfriskning av lim på feller.

For best resultat anbefales at gammelt lim fjernes med varmluft og en skrape før nytt lim påføres. Legg et tynt og jevnt lag med lim og la det herde i 24 timer før fellene limes sammen eller brukes.

Spesifikasjoner:
- Vekt: 75 gram, tube


ADVARSEL
Produktet inneholder Hydrokarboner og Isoalkaner.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Kan frembringe svimmelhet og søvnighet. Skadelig dersom det svelges eller inntas i luftveiene. Sørg for god ventilasjon ved bruk.
Hold avstand fra varme flater eller åpne flammer. Les etiketten før bruk. Skadelig for vannlevende organismer, med langtidseffekter. Unngå utslipp i miljøet.

Innhold/beholder avhendes i henhold til de lokale / regionale / nasjonale / internasjonale regelverk. Dersom lege kontaktes, ha produktets beholder eller etikett for hånden.
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.