Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
OBH Nordica

Immersion Sous Vide Pro, sirkulator

1 199,-
FARGE: STD
STØRRELSE:
STD
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Sous Vide-sirkulator som lar deg tilberede kjøtt, fisk, frukt og grønnsaker med perfekt resultat. God kapasitet og enkel betjening. Timer med opp til 72 timer.

Når maten tilberedes vil både næringsstoffer, mineraler og smak bevares på en unik måte. Sirkulatoren Immersion skaper rotasjon i vannbadet og opprettholder en konstant og nøyaktig temperatur, slik at maten blir tilberedt til perfeksjon - hver gang.

Spesifikasjoner:
- Vekt: 2 kg
- Kapasitet: 5-15 kg. Opp til 2 kg kjøtt
- Dimensjoner: L: 23 cm B: 17 cm H: 38 cm
- Timer: Opp til 72 timer
- Inkludert i pakke: 1 pose med sous vide-kuler, som fungerer som lokk og bidrar til å holde vanntemperaturen jevn. Reduserer også energibruk og fordampning under koking.
- Stativ for inntil 4 vakuumposer medfølger

Hva er Sous Vide?
Sous Vide betyr «under vakuum», og er en måte å tilberede mat på. Det har vært en yndet metode blant profesjonelle kokker i mange år, fordi man oppnår full kontroll over temperaturen og dermed kan være trygg på et perfekt resultat – hver gang. I tillegg beholder man saftigheten, aromaene og teksturen, samt vitaminer og mineraler, på en helt annen måte enn ved tradisjonell matlaging.

For å lage mat Sous Vide må man først vakuumpakke råvarene. Deretter tilberedes de forseglede vakuumposene i et temperaturstyrt vannbad i mange timer. For å få til dette trenger man en Sous Vide-maskin eller -sirkulator, som sørger for å holde veldig stabil temperatur på vannet i en ganske stor beholder. På denne måten kan du være trygg på at kjøtt ikke blir overstekt, og at du får perfekt resultat – hver eneste gang.

Når man tilbereder kjøtt, fisk eller grønnsaker i en lukket vakuumpose, beholdes vitaminer og mineraler fra råvarene på en helt annen måte enn ved tradisjonell matlaging. I tillegg blir all saft og smak igjen i posen, og råvarenes tekstur beholdes på en utmerket måte. Med Sous Vide trenger du ikke lenger å bekymre deg for overkokte grønnsaker, tørr fisk eller seigt lammekjøtt.
Vis mer
Til toppen