30-06 9,7 JAKTMATCH NORMA, ammunisjon, STD

14,49

30-06 9,7 JAKTMATCH NORMA, ammunisjon, STD

14,49

Produktbeskrivelsearrow down icon

Pris per stk. Selges i pakninger à 50 stk. Må bestilles i antall som går opp med pakningsstørrelsen.

Norma Jaktmatch 30-06 9,7g/150gr, helmantel trenings- og jaktammunisjon.

Treningsammunisjonen skal ha samme kvalitet som jaktpatronene dine. Mange bruker også Jaktmatch på toppjakt. Norma Jaktmatch produseres i de fleste populære kalibre. Den overlegne presisjonen gjør dem til et selvskrevent valg ved konkurranseskyting, trening og jakt. Norma Jaktmatch er Skandinavias aller mest populære patron for toppjakt.
 
Å trene regelmessig er ikke bare en måte å ta ansvar på som jeger. Det er også en måte å møte jaktkamerater og andre likesinnede på, under rolige og hyggelige omstendigheter. Det viktigste er ikke hvordan du trener, men at du gjør det regelmessig. Du skal helst anvende de våpnene du jakter med. Da er det viktig, særlig ved trening mot bevegelige mål, at trenings­ammunisjonen har samme kulebane som jaktammunisjonen.
 
Alle komponenter i Norma Jaktmatch er av første klasse og selvsagt anvendes nye hylser i produksjonen. Perfekt for hjemmeladeren!

NB! Våpenkort for valgt kaliber, og kopi av førerkort eller pass, må sendes inn. Send scannet fil eller foto (nært og lesbart), på e-post, til vapen@xxl.no.

Spesifikasjonerarrow down icon
  • Rifle Kaliber: 30-06 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.