Thermo Rouge 2 Mid Gore-Tex, vintersko dame, Svart

1 299,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Lett, pustende og varm vintersko med vanntett overdel. Primaloft® Aerogel Isolasjonen holder deg varm og komfortabel på bena. Yttersåle med Arctic Grip™ Dura og Vibram® griper godt på is og snø. Dropp: 5 mm. Vekt: 960 g.

Merrell Thermo Rogue 6’’ har nå en forbedret yttersåle med Vibram®- og Arctic Grip Dura™. Mønsteret under sålen er også endret, som til sammen utgjør en yttersåle som gir et ekstremt godt feste på snø og isete underlag.

Overdelen er kledd i mesh og TPU som gjør at skoen puster godt og er komfortabel på foten. Høy tunge hindrer snø og smuss å komme ned i skoen. To hemper er plassert øverst ved tungen, slik at man får en optimal passform.

Forsterket tåparti beskytter mot steiner og andre gjenstander.

Mellomsålen er konstruert med myk og behagelig demping. Innsiden av skoen er rustet med Kinetic Fit™ BASE insole som former seg godt rundt foten, samtidig som den gir godt med støtte.M Select™ FRESH reduserer lukt i skoene.

Skoen er isolert med 100g Primaloft® Aerogel som er strategisk plassert i undersålen og over tåpartiet, hvor man fryser mest. Denne isolasjonen er det letteste materiale i verden, og er brukt av NASA. Isolasjonen består av 95 % luft og varmer like godt som 400 g isolasjon alene. Skoen absorberer ut svetten, slik at du aldri føler deg klam på bena.

Spesifikasjoner:
- Overdel: Mesh, TPU
- Membran: GTX
- Isolasjon: Primaloft® Aerogel
- Mellomsåle: Luftdemping
- Yttersåle: Vibram® Arctic Grip dura™
Spesifikasjonerarrow down icon
 • Bruker: Dame 
Guiderarrow down icon
 • Imbox - maskinimpregnering av sko

  Imbox - maskinimpregnering av sko

  Imbox - maskinimpregnering av sko

  22 okt. 2019

 • Skopigging hovedbilde

  Vi pigger skoene dine

  Sko med pigger er gull verdt på glatta, og kan være forskjellen på om du holder deg på beina eller faller og skader deg.

  3 jul. 2019

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.