SeeMee 60 lumen rear light, baklykt med bremselys, Rød

249,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
USB-ladbar baklys til sykkel, med integrert bevegelses- og bremsesensor. Gir kraftig rødt lys som gir god synlighet i trafikken. Flere modi. Vekt 34 gram.

SeeMee 60 er en kraftig liten baklykt på totalt 60 lumen, med 180-graders synlighet. Det gir god sikkerhet i trafikken. Tre forskjellige lysstyrkemodi og to blinkemodi kan kombineres hvordan man vil. Lykten har vanntetthetsgrad IPX6.

Baklyset lyser 30, 17 eller 9 lumen, avhengig av innstilling, og når man bremser hardt vil et tilleggslys blinke med 30 lumen, og gjøre andre trafikanter oppmerksomme på at du bremser. Bremselyset er kraftig, men blender ikke medtrafikanter så mye at de kjører inn i deg.

Bremselyset styres av en sensor som aktiveres av bevegelsesenergien ved nedbremsing. Sensoren sørger også for å slå av lykten etter et minutt uten bevegelse, for å forlenge brukstiden på batteriet. Bevegelse slår umiddelbart lykten på igjen, på sist valgte innstilling.

Baklysets brakett er svært enkelt å montere på seterøret med medfølgende gummistropp. Når det er montert, er det bare å vri det 90 grader for å løsne det fra braketten, og tilsvarende motsatt vei for å feste det på igjen. Både setepinnefeste for vanlig- og aero setepinne medfølger, samt klips for montering på seteveske, ryggsekk, hjelmstropp, skjorte, jakke, hodelyktbånd etc.

SeeMee 60 lades enkelt via den integrerte Micro-USB ladeporten. Av-/på-knappen er også ladeindikator, som lyser rødt under lading og grønt når batteriet er ferdigladet.

Spesifikasjoner:
- Materialer: Aluminiumsramme, plastlinse, plast bakside
- Lyskilde: 2 stk. LED-pærer
- Lysstyrke: Høy 30 lumen, medium 17 lumen, lav 9 lumen, bremselys 30 lumen
- Lysmodi: Høy, medium, lav, blink 1 og blink 2, automatisk bremselys
- Batteri: 3,7 V 500 mAh
- Lading: Micro-USB, vanntett ladepluggåpning
- Ladetid: 1,5–2 timer (5 V og 500 mA lader)
- Brukstemperatur: -20 til +40 grader Celsius
- Vanntetthetsgrad: IPX6
- Vekt: 34 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.