Forerunner 745 GPS EU/PAC, avansert multisportklokke, unisex, Grønn

4197

Produktbeskrivelsearrow down icon

Løpe- og triatlonklokke med GPS. Detaljert treningsstatistikk og forslag til treningsøkter på enheten. Smarte funksjoner, som musikk, kontaktløs betaling m.m.

Best i test, Tek.no januar 2021
"Fullspekket og lett treningsklokke, fort en ny bestevenn!"

Med Forerunner® 745 presterer du bedre og har full kontroll på prestasjoner, helse og forbedringer. Passer for de som trener mye og som gjerne deltar i konkurranser. Klokken er vanntett til 50 meter og er utmerket til svømming.

Høydepunkter:
- Garmin Pay
- Barometer/høydemåler
- Pulsmåler, gen3
- Komplett støtte for triathlon og multisport
- Kompakt og lett
- Trenings- og restitusjonsveileder
- Musikkmuligheter

Her får du en kompakt multisportklokke med god batteritid og hauger av viktige funksjoner i ett. Designet av atleter, for atleter.

MIP-displayet gjør det enkelt å lese skjermen, uansett omgivelseslys. Med presise angivelser fra GPS, Glonass og Galileo vet du akkurat hvor du har vært og hvor rask du har vært.

Garmin Pay gjør livet ditt enklere på farten, og gjør betaling både raskt og enkelt. Du slipper å ta med andre betalingsmidler, siden Garmin Pay nå kan brukes de fleste steder.

Med Wifi, ANT+ og BLE har man svært gode tilkoblingsmuligheter med Forerunner 745.

MOTIVASJON OG RESULTATER
Komfortabel rem og mindre format gjør at Forerunner 745 er den perfekte klokken under treningsøkter og i daglig bruk. I tillegg er den en aktivitetsmåler og registrerer skrittene dine, kaloriforbruket ditt og søvnen din.

FORBEDRET RESTITUSJONSTID
Nå tar nå ikke bare hensyn til gjenoppretting som er nødvendig fra aktivitets- / treningsbelastningen, men også hva du gjør etter. Forerunner 745 måler all aktivitet 24/7, Få en god natts søvn, og du vil kanskje se restitusjonstiden din gå ned / ha en hard økt og deretter en stressende dag etterfulgt av en lang natt, og du kan se restitusjonstiden din gå opp.

LØPING, SYKLING, SVØMMING, TRIATLON
745 har innebygde aktivitetsprofiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng/åpent vann), langrenn, padling, terrengløp, fotturer og styrketrening. Automatisk multisportfunksjon gjør at du kan bytte idrett på klokken ved hjelp av ett trykk på en knapp. Dersom du kombinerer to ulike treningsformer i én økt, eller driver med duatlon- og triatlon, så er dette svært nyttig. Klokken er kompatibel med avanserte treningsøkter for løping, sykling og svømming i basseng. Opprett egendefinerte treningsøkter, eller last ned gratis fra GarminConnect.

PULSMÅLING DIREKTE PÅ HÅNDLEDDET
745 har Garmin Gen3-pulsmålingsteknologi og måler dermed pulsen på håndleddet. Du trenger ikke pulsbelte for å se viktig informasjon. Pulssone og antall hjerteslag i minuttet får du i sanntid på en fargerik skjerm.

MER INFORMASJON MED PULSBELTE
Til trening og restitusjon er det ofte viktig med mer detaljerte data. Forerunner® 745, i kombinasjon med pulsbelte, gir deg følgende tilleggsinformasjon:

- Tid med bakkekontakt, skrittlengde, vertikalt forholdstall og annet
- Kondisjonsberegning, melkesyreterskel, løpsberegning og restitusjonsrådgiver
- Undervannpuls for svømming

AVANSERT TRENINGSDATA
Løp: løpedynamikk gir deg detaljer om din løpestil; inkludert tidsbalanse for bakkekontakt, skrittlengde, vertikalt forhold og mer. Sykkel: Bruk kraftmåler for å få FTP for nøyaktige treningssoner. Du kan også pare direkte med TACX smart sykkelrulle; følg løype eller treningsøkter på klokken din, og sykkelrullen din vil automatisk endre motstanden. Svømming: CSS, Svømmetak, automatisk runde, tempovarsler og mer.

TRÅDLØS TILKOBLING
Smartvarsler, automatiske opplastinger til Garmin Connect og sporing i sanntid, gjør 745 til den ultimate smartklokken for idrettsutøvere. Legg bort telefonen når du tar en lengre sykkel- eller løpetur, og få alle varsler på håndleddet. Du bestemmer selv om du vil svare eller fortsette å trene. Enheten kan også tilpasses med gratis urskiver, apper og datafelter fra Connect IQ™.

DAGLIG TRENINGSANBEFALING
Forerunner 745 gir deg personlig treningsveiledning ved å anbefale deg treningsøkter basert på treningsnivå, treningsstatus, belastning, restitusjon, stress og søvn.

LAGRING
Garmin Connect gjør at du kan lagre, planlegge og dele aktiviteter helt gratis. Sett ny personlig rekord og Garmin holder oversikt for deg, med alle prestasjonene dine på ett sted. Du kan bruke digitale Insights, tilpasset statistikker og vaner, for eksempel tips om å bevege deg og andre fornuftige, sunne innspill. Ta gjerne kontakt med andre, for å utfordre og konkurrere mot. Insights er tilgjengelig på stasjonære PC-er og kompatible mobilenheter.

TILBEHØR
Forerunner 745 holder det gående hele dagen. Klokken hjelper deg med restitusjon, takket være aktivitetsmåling hele døgnet, som registrerer skritt, kaloriforbruk og søvn. 745 er også kompatibel med Varia™-serien med sykkelprodukter, både sykkelradar, sykkellys og alle Garmins pulsbelter.

TRENING OG GARMIN COACH
Utform og planlegg treningsøktene dine i Garmin Connect eller kompatible tredjeparts app, så blir de sendt til klokken slik at du kan følge dem i sanntid. Trening i 5k, 10k eller halvmaraton - følg en adaptiv treningsplan med tips og råd fra trenere med Garmin Coach.

Spesifikasjoner:
- Fysiske mål: 45 x 45 x 11,7 mm
- Skjermstørrelse: 31.1 mm
- Skjermoppløsning: 215 x 180 piksler
- Batterilevetid:
- Vanntetthet: 5ATM, 50 meters dyp
- GPS: Ja
- GLONASS: Ja
- Galileo: Ja
- Vekt: 44 gram

NB! Dette er kun en enkel produktbeskrivelse, så mulighetene er flere og begrensninger kan forekomme. Les mer på Garmin.com eller i bruksanvisningen, for komplett informasjon.

Spesifikasjonerarrow down icon
 • GPS:  Ja
 • Pulsmåling:  Ja
 • Bruker:  Unisex
 • Vibrasjonsvarsling:  Ja
 • Vanntetthet (meter):  50 m
 • Høydemåler:  Ja - barometrisk
 • Batteri levetid:  7 d
 • Bluetooth:  Ja
 • Kompass:  Ja
 • Galileo:  Ja
 • Glonas:  Ja
 • Kart:  Nei
 • Mikrofon:  Nei
 • Navigasjon:  Ja
 • NFC:  Ja
 • Søvnmåling:  Ja
 • Berøringsskjerm:  Nei
 • Vanntetthet (IPX):  IPX8 – Protects when immersed in water over 3 feet
 • Vekt:  47 g
 • WiFi:  Ja
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.