Forerunner 245 Music, løpeklokke, Hvit

2 790,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

TESTVINNER i "TV2 hjelper deg" sin pulsklokketest, september 2020!

Løpeklokke med GPS og lagring av musikk. All treningsinfo du trenger, med god hjelp til bedre resultater. Overvåking av bl.a. helse og søvn. Vekt 38,5 gram.

Forerunner 245 Music kan synkroniseres med strømmetjenester som Spotify® og Deezer, så du kan spille favorittlåter mens du løper, rett fra klokken. Det er altså ingen grunn til å ha med seg mobiltelefonen på løpetur lenger.

Klokken registrerer også statistikk, analyserer tall og vet alt om resultatene dine, løpeformen din, treningshistorikken din og til og med målene dine. Det eneste du trenger å tenke på, er å sette én fot foran den andre.

Garmin Forerunner 245 Music er også konstruert for svømming i basseng.

FUNKSJONER, KORT OPPSUMMERT
- Synkroniser med musikkstrømmetjenester som Spotify® og Deezer for å lagre og spille av favorittsangene dine rett fra klokken
- Evaluerer treningsstatusen din for å angi om du vil ha nytte av enda en økt denne uken eller om du har trent for mye og trenger en hviledag. Har flere funksjoner for overvåking av ytelse
- Få adaptive treningsprogram (gratis) fra Garmin Coach, eller opprett egendefinerte treningsøkter på Garmin Connect™
- Gir deg avansert løpedynamikk, inkludert gjennomsnittlig tid med bakkekontakt, steglengde, vertikalt forholdstall med mer
- Sikkerhets- og sporingsfunksjoner, for eksempel innebygd hendelsesregistrering, gjør det enkelt å dele posisjonen din
- Tilpass klokken med gratis urskiver, apper og mer fra Connect IQ™
- Batterilevetid: opptil 7 dager i smartklokkemodus og opptil 6 timer i GPS-modus med musikk

NYT MUSIKKEN
Opptil 500 sanger kan lagres i klokken. Det er enkelt å overføre musikk fra datamaskinen og deretter lage spillelister som du enkelt kan lytte til med Bluetooth®-aktiverte hodetelefoner.

AVANSERT RESULTATANALYSE
Forerunner 245 Music gir deg tilpasset trening og informasjon om restitusjon, slik at du kan ta smartere treningsavgjørelser og forberede deg på neste løp. Se hvordan treningsøktene dine påvirker utviklingen av utholdenhet, hastighet og styrke med informasjon om aerob og anaerob treningseffekt.

Du kan også se total treningsbelastning, som måler treningsmengden de syv siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

FLERE MÅTER Å TRENE PÅ
I Garmin Connect kan du opprette egendefinerte treningsøkter, eller last ned gratis økter som kan synkroniseres rett til klokken din. Hvis du har et bestemt mål i tankene for ditt neste 5 km-løp, kan du sjekke ut Garmin Coach. Med veiledning fra erfarne trenere og gratis treningsprogram som tilpasser seg deg og dine mål, får du god hjelp på veien.

ANALYSER LØPEFORMEN
Klokken måler viktig løpestatistikk, for eksempel skrittfrekvens, steglengde, balanse og tid med bakkekontakt, vertikal bevegelse / oscillasjon og vertikalt forholdstall. Forerunner 245 Music kan registrere denne statistikken med ett kompatibelt pulsbelte eller en Running Dynamics Pod, som kan festes til bukselinningen.

FLERE MÅTER Å TILPASSE PÅ
Sjekk ut Connect IQ- , der du kan gi Forerunner 245 Music ditt eget preg ved å laste ned blant annet apper, widgeter og urskiver. Det er enkelt og ikke minst gratis. Du kan se når Uber-bilen ankommer, utfordre deg selv med Strava Relative Effort- appen, og til og med bruke AccuWeather MinuteCast- appen for å finne ut når det begynner å regne.

HOLD DEG OPPDATERT MENS DU LØPER
Når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon, kan du motta og svare på tekstmeldinger og se oppdateringer fra sosiale medier, e-poster og mer på håndleddet. Del posisjonen din med utvalgte kontakter dersom du skulle trenge hjelp.

DEL OG KONKURRER
Garmin Connect er et livlig internett-samfunn hvor aktive personer kan komme i kontakt med hverandre og konkurrere ved å bli med på utfordringer, oppmuntre hverandre til å lykkes og til og med dele triumfer via sosiale medier. Garmin Connect er gratis og tilgjengelig på nettet eller på smarttelefonen din.

AVANSERT OVERVÅKNING AV HELSE OG SØVN
Dette er den første løpeklokken fra Garmin med pulsoksymetersensor. Den håndleddsbaserte sensoren beregner kroppens oksygenmetning i blodet, som hjelper å forstå hvor godt kroppen absorberer oksygen, spesielt når du sover.

Klokken måler søvnstadiene dine, lett, dyp og REM, samt bevegelsene dine gjennom hele natten. Den har også stressmåling hele døgnet for å overvåke helsen din i løpet av dagen, og kan gi pusteveiledning og hjelpe deg å optimalisere tidspunkter for aktivitet og hvile.

Spesifikasjoner:
- Størrelse: B 42,3 x L 42,3 x H 12,2 mm, passer håndledd med omkrets 127–204 mm
- Skjermtype: Lesbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
- Skjermstørrelse: 1,2''
- Skjermoppløsning: 240 x 240 piksler
- Glass: Corning® Gorilla®-glass 3
- Rammemateriale: Fiberforsterket polymer
- Batteritid: Opptil 7 dager i Smartklokkemodus, opptil 6 timer i GPS-modus med musikk, opptil 24 timer i GPS-modus uten musikk
- Vanntetthet: For svømming, 5 ATM
- Minne: 200 timer med aktivitetsdata

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.