Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Garmin

Edge 130, sykkelcomputer

1 669,-
FARGE: STD
STØRRELSE:
STD
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Med/uten GPS: Med GPS 

Kompakt sykkelcomputer med GPS, Glonass, Galileo og navigasjon. Kan registrere statistikk, holde kontakt med andre, og er svært brukervennlig. Vekt 33 gram.

Edge 130 er perfekt både i skogen, på landeveien og i bygater. Det kompakte, lette designet har en 1,8-tommers skjerm med tydelig skjermvisning, selv i direkte sollys. Grensesnittet med fem taster er enkelt å håndtere, og du kan til og med tilpasse skjermen for å vise opptil åtte datafelter på hver skjerm. Edge 130 er fullpakket med tilleggsfunksjoner og har opptil 15 timers batterilevetid mellom hver lading.

Edge 130 har navigasjon, men også innebygd høydemåler, som gir deg både distanse, hastighet og hvor høyt du har syklet. Planlegg og last ned løypene dine med løypeopprettingsfunksjonen Course Creator i Garmin Connect. Edge 130 veileder deg med lettforståelige løype- og svingvarsler. Den er til og med smart nok til å veilede deg tilbake til startposisjonen.

Kompatibel med Garmin Varia-produkter, inkludert sykkelradar og smarte sykkellys. Når du parkobler disse enhetene med Edge-computeren, kan du få varsler om biler som nærmer seg, direkte på Edge-enhetens skjerm, og hjelpe sjåfører å se deg. Edge 130 lar også familie og venner følge posisjonen din i sanntid med LiveTrack-funksjonen. Og hvis du får problemer under sykkelturen, sender Assistance-funksjonen deg raskt den gjeldende posisjonen din til valgte kontakter, slik at de vet hvor du er.

Edge 130 har et robust design og er konstruert for å hjelpe deg å forbedre ytelsene dine. Den er kompatibel med kraftmålere, slik at du kan se hvor mange watt du produserer når du sykler. Du kan også konkurrere i sanntid mot Garmin- og Strava Live-segmenter, slik at du kan presse deg selv.

Tekstmeldinger kan vises på skjermen, slik at du kan se dem med et øyekast og fortsette å sykle. Hold deg oppdatert om været og værvarsler ved hjelp av værsiden. Du kan parkoble Edge 130 med den kompatible Edge-fjernkontrollen, slik at du kan starte og stoppe tidtakeren, endre siden eller merke av en runde – uten at du slipper styret med hendene.

Edge 130 kan automatisk laste opp sykkelturene til Garmin Connect og tilpasses fra Connect IQ™-butikken, ved å laste ned konfigurerbare datafelter, for eksempel GU Fuel Reminder eller Strava Su_er Score.

Spesifikasjoner
- Røyper: 15 stk
- Veipunkter: 100 stk
- Størrelse: 4,1 x 6,3 x 1,6
- Skjermstørrelse: 1,8" - Skjermoppløsning: 303 x 230 piksler
- Batterilevetid: Opptil 15 timer
- Vekt: 33 gram
Vis mer
Til toppen