Edge 130, sykkelcomputer, STD

1 359,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Kompakt sykkelcomputer med GPS, Glonass, Galileo og navigasjon. Kan registrere statistikk, holde kontakt med andre, og er svært brukervennlig. Vekt 33 gram.

Edge 130 er perfekt både i skogen, på landeveien og i bygater. Det kompakte, lette designet har en 1,8-tommers skjerm med tydelig skjermvisning, selv i direkte sollys. Grensesnittet med fem taster er enkelt å håndtere, og du kan til og med tilpasse skjermen for å vise opptil åtte datafelter på hver skjerm. Edge 130 er fullpakket med tilleggsfunksjoner og har opptil 15 timers batterilevetid mellom hver lading.

Edge 130 har navigasjon, men også innebygd høydemåler, som gir deg både distanse, hastighet og hvor høyt du har syklet. Planlegg og last ned løypene dine med løypeopprettingsfunksjonen Course Creator i Garmin Connect. Edge 130 veileder deg med lettforståelige løype- og svingvarsler. Den er til og med smart nok til å veilede deg tilbake til startposisjonen.

Kompatibel med Garmin Varia-produkter, inkludert sykkelradar og smarte sykkellys. Når du parkobler disse enhetene med Edge-computeren, kan du få varsler om biler som nærmer seg, direkte på Edge-enhetens skjerm, og hjelpe sjåfører å se deg. Edge 130 lar også familie og venner følge posisjonen din i sanntid med LiveTrack-funksjonen. Og hvis du får problemer under sykkelturen, sender Assistance-funksjonen deg raskt den gjeldende posisjonen din til valgte kontakter, slik at de vet hvor du er.

Edge 130 har et robust design og er konstruert for å hjelpe deg å forbedre ytelsene dine. Den er kompatibel med kraftmålere, slik at du kan se hvor mange watt du produserer når du sykler. Du kan også konkurrere i sanntid mot Garmin- og Strava Live-segmenter, slik at du kan presse deg selv.

Tekstmeldinger kan vises på skjermen, slik at du kan se dem med et øyekast og fortsette å sykle. Hold deg oppdatert om været og værvarsler ved hjelp av værsiden. Du kan parkoble Edge 130 med den kompatible Edge-fjernkontrollen, slik at du kan starte og stoppe tidtakeren, endre siden eller merke av en runde – uten at du slipper styret med hendene.

Edge 130 kan automatisk laste opp sykkelturene til Garmin Connect og tilpasses fra Connect IQ™-butikken, ved å laste ned konfigurerbare datafelter, for eksempel GU Fuel Reminder eller Strava Su_er Score.

Spesifikasjoner
- Røyper: 15 stk
- Veipunkter: 100 stk
- Størrelse: 4,1 x 6,3 x 1,6
- Skjermstørrelse: 1,8" - Skjermoppløsning: 303 x 230 piksler
- Batterilevetid: Opptil 15 timer
- Vekt: 33 gram
Spesifikasjonerarrow down icon
  • Med/uten GPS: Med GPS 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.