Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Garmin

Bike Computer Garmin Edge 820 HRM Bundle, GPS-sykkelcomputer med pulsmåler

3 749,-
FARGE: No Color
STØRRELSE:
STD
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Med/uten GPS: Med GPS 

Enten du ønsker å sykle raskere eller lenger enn i går, eller trener mot en konkurranse, så har Edge 820 funksjonene du trenger.

GROUP TRACK
Om du har rykket fra hovedfeltet, er det ingen grunn til å føle seg ensom. GroupTrack-funksjonen gjør det mulig å parkoble enheten via Garmin Connect™, slik at du holder oversikt over hvor sykkelkameratene dine befinner seg. Og de kan se hvor du befinner deg. GroupTrack kan faktisk spore opptil 50 ryttere. Dette er en helt ny funksjon, som gir deg bedre oversikt når du er ute og sykler.

BERØRINGSSKJERM
Gled deg stort over alle de nyttige funksjonene som er pakket inn i den kompakte Edge 820. Høyoppløst berøringsskjerm og sensor for omgivelseslys, som automatisk justerer skjermens lysstyrke slik at det er lett å lese av innholdet. Den kapasitive berøringsskjermen er responsiv, selv om den er våt eller du har på hansker.

AVANSERTE DATA
Edge 820 er kompatibel med ANT+®-sensorer. Sensorene måler blant annet hastighet, pedalfrekvens og puls. Edge 820 er også kompatibel med ANT+-kraftmålere, inkludert Vector™. Vector er den unike, pedalbaserte kraftmåleren til Garmin, som måler total kraft, venstre/høyre-balanse og pedalfrekvens. Dette gir deg enda flere ytelsesdata. Du kan til og med registrere sykkeldynamikk for å få bedre oversikt over hvor god form du er i, inkludert kraftbruken på pedalen og gjennom hele tråkket. Enheten integreres også med ANT+-systemer, for elektronisk girskifting og ANT+-sykkelruller.

PULSBELTE
Hvis du tar på deg pulsbeltet, får du tilgang til en rekke fysiologiske data. En kondisjonsberegning og en restitusjonsrådgiver analyserer dataene dine og forteller deg hvor lenge du bør vente før du begir deg ut på neste sykkeløkt. Systemet kobles trådløst til med sensorer, tilbehør og sykkelcomputer, og gir deg analyser på Garmin Connect etter sykkelturen. Du kan enkelt se hvordan kroppen din presterer og forbedrer fra tur til tur.

NAVIGER MED PREPROGRAMMERTE GARMIN CYCLE-KART
Se detaljerte anvisninger ved hjelp av GPS, uansett om du sykler på eller utenfor veien. Garmin Cycle-kartet gir deg rutbare veier og sykkelstier, høydedata, interessepunkter og adressesøk. Du kan til og med bruke rundtur-ruting for å la Edge 820 velge en rute for deg som er sykkelvennlig fra begynnelse til slutt, basert på hvor langt du vil sykle.

VARIA-KOMPATIBILITET
Edge 820 leveres med en funksjon for hendelsesregistrering, i kombinasjon med pulsmåler og watt/kraftmåler, samt en integrert akselerasjonsmåler. Det betyr også at Edge 820 kan sende posisjonen din til en nødkontakt hvis du havner i vanskeligheter. For å hjelpe deg med å unngå uhell er Edge 820 også kompatibel med Garmins store utvalg av Varia™-produkter, inkludert sykkelradar og smarte sykkellys, som gir deg en enestående oversikt over omgivelsene dine mens du sykler. Se og bli sett når Edge 820 er parkoblet med sykkellysene eller radaren, som registrerer trafikk som nærmer seg.

BRUKERVENNLIG
Edge 820 er din egen enhet, så du kan tilpasse den etter egne behov med ulike datafelter og programmer som er tilgjengelige for nedlasting. Gå til Connect IQ-butikken for å se hva som finnes tilgjengelig, og tilpass Edge 820 for akkurat din bruk. Når Edge 820 er koblet med en kompatible telefon, hjelper den deg å holde kontakt med resten av verden, via smartvarsler, sporing i sanntid, deling til sosiale medier og automatiske opplastinger til Garmin Connect.

GPS OG GLONASS
Uansett om du sykler i tett skog eller vanskelig terreng, finner Edge 820 posisjonen din raskt og presist, takket være kompatibiliteten med GPS- og GLONASS-satellitter.

Egenskaper:
- Lett og kompakt GPS-sykkelcomputer med 2,3-tommers kapasitiv berøringsskjerm
- Fungerer med hansker på, og når det er vått
- GroupTrack
- Avansert funksjon viser VO2 maksberegning, restitusjonsrådgiver, Strava-segmenter i sanntid, FTP, kondisjon og avansert sykkeldynamikk
- Innebygd hendelsesregistrering er inkludert og kompatibel med tilbehør som Varia Vision™, Varia™ smarte sykkellys og sykkelradar
- Sykkelspesifikk navigasjon preprogrammert med Garmin Cycle-kart

Spesifikasjoner:
- Mål: 73 x 49 x 21 mm
- Skjermstørrelse: 58,4 mm
- Skjermoppløsning: 200 x 265 piksler
- Vekt: 67,7 gram
- Vanntettgradering: IPX7
- Batterilevetid: Opptil 15 timer i GPS-treningsmodus. Opptil 24 timer i UltraTrac-modus
- GPS: Ja
- GLONASS: Ja
- Barometrisk høydemåler: Ja

Vis mer
Til toppen