Grand Sport Race 700 x 28C, sykkeldekk landevei, BLACK

399,-

Grand Sport Race 700 x 28C, sykkeldekk landevei, BLACK

399,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Topp sykkeldekk for trening og konkurranser, med ekstremt høy kvalitet. Responsivt, gir god kontroll, ypperlig grep. Slitesterkt over tid. Vekt 330 gram.

Grand Sport Race er et skikkelig allrounddekk, med glimrende NyTechBreaker punkteringsbeskyttelse. PureGrip gummiblanding gir det beste grepet i svinger, gjennom hele dekkets lange levetid.

PureGrip gummiblandingen er basert på aktiverte silikaforbindelser, der teknologien opprinnelig var ment for toppnivå på landeveien. Men etter intensiv utvikling ble det utviklet en avansert ny sammensetning med enestående grep og egenskaper. Blandingen er rangert like bak BlackChili Compound og brukes i høyytelsesprodukter for både vei og terrengsykkel.

Den nye NyTech Puncture Protection er utviklet basert på den anerkjente Continental SafetySystem Breaker. Nylonmaterialet gjør dekket motstandsdyktig mot punkteringer og kutt, like bra som Kevlarforsterkede fibre, men med lavere rullemotstand og redusert vekt. NyTech Breaker sitter mellom SafetySystem og en PolyX Breaker®, som et mer effektivt beskyttelseshus i ytelsesområdet.

Med høy komfort og lettrullende profil er dette dekket klart for store utfordringer, også i konkurranser.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Landevei. Tur, trening, konkurranser. Race og Tour, variert underlag, foldable
- Gummiblanding: Pure Grip
- Punkteringsbeskyttelse: Nytech Breaker
- Størrelse: 700 x 28c
- Vekt: 330 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.