Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Big Green Egg

Big Green Egg XLarge, multigrill

19 945,-
FARGE: STD
STØRRELSE:
STD
STD
RETUR OG BYTTE
Sendes innen 2-5 virkedager
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Big Green Egg XLarge, multigrill

PRODUKTDETALJER

XXL introduserer Big Green Egg®, som gir deg den ultimate matlagingsopplevelsen. Big Green Egg® er en helt ny måte å tilberede mat med grillkull på. Egner seg både til grilling, baking og røyking. Du kan lage all slags mat utendørs med denne, både med eller uten alt ekstrautstyret som finnes.

Big Green Egg® er super til for eksempel langstidssteking av kjøtt. Du har full kontroll på temperatur og røykmengde, med bunnventil og toppventil. Kjøttet beholder også saftigheten bedre med Big Green Egg®.

Egget er basert på gammel asiatisk kokekultur, men laget med revolusjonerende keramisk teknologi fra NASA. Det gir et unikt varmesystem som får frem uovertrufne smaker, og som gir deg vann i munnen når du koker, baker, griller, røyker, eller stuer favorittoppskriftene dine. Og aller helst sakte.

Kos deg med Big Green Egg® og åpne opp en hel verden av kulinariske muligheter. La kreativiteten din løpe løpsk. Men fremfor alt, la livet smake godt.

Big Green Egg® i størrelsen XLarge er en populær modell til å lage fantastiske måltider for familie og venner, eller profesjonelt for spisegjester. Ristens matlagingsoverflate gir deg massevis av plass, slik at det blir lett å tilberede en rekke ingredienser, samtidig som man bruker et av de mange Half Moon-tilbehørene.

Spesifikasjoner:
- Totalhøyde: 81 cm
- Diameter på stekeflate: 61 cm
- Stekeflate: 2919 cm2
- Farge: Grønn
- Form: Rund
- Vekt: 99 kg

Få mer inspirasjon til matlaging med Big Green Egg på XXL Bloggen.

OM BIG GREEN EGG®
Big Green Egg® er verdens største produsent og internasjonale distributør av keramiske kokesystemer av høyeste kvalitet. Når du kjøper et Big Green Egg® vet du at du får et produkt som er basert på gammel asiatisk kokekultur, men modernisert og kontinuerlig utviklet gjennom over førti år.

Fra grunnlegger Ed Fishers opprinnelige modell, har virksomheten vokst til å omfatte syv størrelser av Big Green Egg®, og hundrevis av relaterte produkter. State-of-the-art keramikk, et bredt spekter av tilleggsutstyr som tilpasser steketemperaturen til maten, grillrister i rustfritt stål og en permanent porselensglasur.

Alt dette er utviklet for at Big Green Egg® skal gi deg en matlagingsopplevelse som gir eksepsjonelt god mat, er morsom og underholdende.

Vis mer

Dette er en bestillingsvare. Du må beregne ekstra leveringstid. Normalt ikke mer enn 10 dager. Vi tar forbehold om at leverandøren kan være utsolgt og/eller levere forsinket. Er ikke på lager i varehusene.

Til toppen