Performer FB + Lithium 10 GW 19/20, carvingski med binding, unisex, White/Red

2 999,-

Produktbeskrivelse

Lett og stabil carvingski for nybegynnere, med lettjusterbar binding. Bend-X-teknologi gjør det svært lett å svinge, med hjelp av skien. Vekt 2238 gram.

Performer FB er en veldig lett og manøvrerbar ski, med redusert bredde for å hjelpe kantgrepet. Piste Rocker-profil hjelper kjøreren til å enkelt initiere svingen. Performer FB har full Cap-konstruksjon uten sidevegger hvor topplaget bretter seg ned over kantene, noe som gir skien lavere vekt og gjør den enklere å håndtere.

Skien har Bend-X teknologi, en bøyningssone i bindingsområdet, hjelper ytterligere til med å bøye skiene med mindre kraft, som gjør det enkelt å starte svingen og komme på kant raskt, selv for lettere skikjørere. Densolite skumkjernen absorberer støt og demper vibrasjoner.

Lithium 10 GripWalk-binding medfølger og er avstemt til skien. GripWalk-bindinger justeres automatisk til både ordinære alpinstøvler og GripWalk-støvler. Ved kjøp av støvler med GripWalk-såler får man bedre komfort når man går, da sålene er mer avrundede. GripWalk-kompatibilitt i bindingene går ikke ut over kraftoverføring og presis bindingsutløsning.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Carving
- Bruker: Unisex
- Konstruksjon: Bend X-teknologi, Densolite-kjerne, Full Cap
- Skiprofil: Piste Rocker 10/90/00
- Geometri (foran - midten - bak): 120-71,5-98,5 mm
- Svingradius: 12,4 m @ 156 cm
- Såle: Sintret såle med høy tetthet
- Vekt, per par: 4476 gram @156 cm, inklusiv bindinger

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.