Zonyk Red L, multisportbrille, Rød

500,-

Zonyk Red L, multisportbrille, Rød

500,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Meget allsidig brille som kan brukes til alt, enten du skal løpe, sykle eller gå i byen. Zonyk passer til de aller fleste sammenhenger.

Eksepsjonelt synsfelt, beskyttelse og passform, og kult design som skiller seg ut i mengden. Zonyk er utstyrt med det nye ClimaCool™-systemet som gjør at linsene ikke dugger.

Den brede linsen gir Zonyk en rask look, samtidig som brillen har god funksjon. Brillen er laget av det meget lette og sterke SPX®-materialet. Det gjør brillen lett, fleksibel og sterk. Nesebroen kan justeres i to trinn, og stengene kan vinkles i tre posisjoner, slik at man får best mulig individuell tilpassing. Det er svært lett å bytte linser med det superenkle Quick-Change Lens System. Det nye Lens Lock-systemet gjør at linsen settes fast på en enklere måte.

Adidas LST-linsene gir forstyrrelsesfritt syn og et omfattende bredt synsfelt, med god beskyttelse for øynene. Linsene er laget av polykarbonat, uknuselig plast, med unik optikk. Farge, kontrast og stabiliseringsfilter gjør at du ser krystallklart selv i vanskelige lysforhold.

Red Mirror-linsene passer best i mye lys, og har høy lysabsorpsjon. Kontrastforsterkende, fargeforsterkende og lys- stabiliserende egenskaper gir optikk i verdensklasse. De har en lysgjennomgang på17 %, Kategori 3, og beskytter selvsagt 100 % mot skadelig UVA- og UVB-stråling.

Egenskaper:
- Flex Zone
- Double-Snap Nose Pads™
- Quick-Release Hinge™
- Traction Grip™
- New Lens Lock-System™

Spesifikasjoner:
- Materiale: SPX Material™
- Linse: 6 Base Vision Advantage PC Lens (polykarbonat), Red Mirror
- Vekt: 34 gram

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.