Victory HT kikkert 8x42, none

17 499,-

Produktbeskrivelse Arrow-down Created with Sketch.

Carl Zeiss Victory kikkerter og kikkertsikter har en posisjon som det ypperste av kvalitet og soliditet hos norske jegere og friluftsfolk. Victory-modellene, som er de mest påkostede fra Zeiss fabrikken i Tyskland, relanseres nå med revolusjonerende ny teknologi.

Nye Zeiss Victory har nær 95% lysgjennomgang - høyest av alle kikkerter på markedet. Kombinert med lyssamlingen til 42mm objektiver gir dette kollosal lysstyrke ved skumring og daggry.

Sammen med det helt nye SCHOTT High Transmission (HT) glass, som kun Zeiss har tilgang til, det nye superereffektive Abbe-Koening prismet, og den videreutviklede T-coatingen, har man her skarphet, oppløsning, definisjon, fargemetning og lysstyrke i absolutt toppklasse. Ytterst på linsene gjør Lotu-Tec coatingen at vann og dugg ruller av glasset. Problemfri kikkert i all slags vær.

Med 8 ganger forstørrelse, får du den mest anvedelige kikkerten. Gir overlegen lysstyrke, høy detaljrikdom uten at du må bruke stativ.

Konklusjon: Et teknisk mesterverk til glede for jegere, fuglekikkere og friluftsfolk som vil ha det beste som er på markedet. Velger du denne, har du kjøpt kikkert for livet.

- Produsent: Carl Zeiss GmbH, Wetzlar
- Forstørrelse 8 ganger
- Vekt i gram: 785
- Bredde x høyde: 173x138
- Synsfelt v/ 1000m: 136m
- Nærgrense: 2,0 m
- Lotu-Tec overflatebelegg
- Beskyttelse: Gummiarmert, vann og duggtett med nitrogenfylling
- Prismetype: takkant
- Garanti: 10 år

Close Created with Sketch.

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Close Created with Sketch.

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.