Victory HT 3-12x56, ASV+ Retikkel 60 Rail mount, kikkertsikte, none

24 699,-

Victory HT 3-12x56, ASV+ Retikkel 60 Rail mount, kikkertsikte, none

24 699,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Premiummodell fra Zeiss. HT 3-12x56, ASV+ er en lett og smidig riflekikkert med stort synsfelt. En god modell med middels til høy forstørrelse.

Fin, kompakt kikkert for jakt, både for dag- og skumring/natt. Nytt design, LotuTec coating.

Retikkel i 2. bildeplan gir et ikke medforstørrende retikkel som dekker minimalt av målet på lange hold., Robust konstruksjon med god ergonomi. Produsert i Tyskland, i velkjent Zeiss-kvalitet. Med ASV+ kulebanekompensator, for rask korrigering av treffpunkt ved langskyting. For skinnemontasje.

Zeiss ASV+ er en kulebanekompensator som gir nøyaktig overhold på alle distanser. Med denne kan du holde siktet midt på målet på 100 m, 200 m, 300 m og 400 m, og selvsagt på alle avstander mellom disse. Bare ved å vri på kompensatoren, kan du fortsatt sikte midt på målet, uansett avstand. Dette er gull verdt for jegere og langholdsskyttere. Endelig kan vi være sikre på kulefallet på f.eks. 300 meter, og slippe å gjette på hvor mye en skal holde over. Det er en stor fordel å kombinere bruk av kulebanekompensator med en avstandsmåler.

Hemmeligheten med ASV+, er at etter nøyaktig innskyting på 100 meter, finner du riktig ring (skala) for ditt våpen, din ammunisjon og din valgte kulevekt. Glimrende der avstandene kan bli lange, f.eks. på hjort- og reinsdyrjakt.

Opplysninger om valg av korrekt ring, finnes på Zeiss sine nettsider. Youtube har flere nyttige filmsnutter om bruk og innstiiling av ASV+.

Det følger med 10 ringer (skalaer) til ASV+, noe som gjør den anvendelig til det meste av kalibre og ammunisjon. Etter innskyting på bane, monterer man den aktuelle ringen for sin rifle, kaliber og kulevekt. Automatisk stopp ved tilbakestilling til 100 m.

Egenskaper:
- Lett
- Smidig
- Robust
- God ergonomi
- Brilliant_optikk
- 2. bildeplan
- LotuTec coating

Spesifikasjoner:
- Forstørrelse: 3 - 12x
- Utgangspupill: 14,9 mm - 4,7 mm
- Synsfelt 100 m: 12,5 m - 3,5 m
- Øyeavstand: 90 mm
- Parallaxefri: 100 m
- Tubediameter: 30 mm
- Denne modellen er for Zeiss skinnemontasje
- Retikkel 60 (med lys
- Coating: LotuTec
- Nitrogenfyllt: Ja
- Lengde: 347 mm
- Vekt: 573 gram (ring)
- Vekt: 598 gram (skinne)

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.