XXL logo
Logg inn

-30% på alle klær fra Puma!* Kjøp nå

Victory HT 3-12x56, ASV+ Retikkel 60 Rail mount, kikkertsikte - thumbnail - image 1Victory HT 3-12x56, ASV+ Retikkel 60 Rail mount, kikkertsikte - thumbnail - image 2
Victory HT 3-12x56, ASV+ Retikkel 60 Rail mount, kikkertsikte - full image 1
Victory HT 3-12x56, ASV+ Retikkel 60 Rail mount, kikkertsikte - full image 2
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

ZeissVictory HT 3-12x56, ASV+ Retikkel 60 Rail mount, kikkertsikte

31 999,-
Victory HT 3-12x56, ASV+ Retikkel 60 Rail mount, kikkertsikte er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Victory HT 3-12x56, ASV+ Retikkel 60 Rail mount, kikkertsikte er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Premiummodell fra Zeiss. HT 3-12x56, ASV+ er en lett og smidig riflekikkert med stort synsfelt. En god modell med middels til høy forstørrelse. Fin, kompakt kikkert for jakt, både for dag- og skumring/natt. Ringmontasje.

Nytt design, LotuTec coating. Retikkel i 2. bildeplan gir et ikke medforstørrende retikkel som dekker minimalt av målet på lange hold. Robust konstruksjon med god ergonomi. Produsert i Tyskland, i velkjent Zeiss-kvalitet. Med ASV+ kulebanekompensator, for rask korrigering av treffpunkt ved langskyting.

Zeiss ASV+ er en kulebanekompensator som gir nøyaktig overhold på alle distanser. Med denne kan du holde siktet midt på målet på 100 m, 200 m, 300 m og 400 m, og selvsagt på alle avstander mellom disse.

Bare ved å vri på kompensatoren, så kan du fortsatt sikte midt på målet. Dette er gull verdt for jegere og jaktfelt og langholdsskyttere. Her kan du være sikker på korrekt på kulefall på f.eks. 300 meter, og slippe å gjette på hvor mye en skal holde over.

Det er en stor fordel å kombinere bruk av kulebanekompensator med en avstandsmåler. Hemmeligheten med ASV+, er at etter nøyaktig innskyting på 100 meter, finner du riktig ring (skala) for ditt våpen, din ammunisjon og din valgte kulevekt.

Opplysninger om valg av korrekt ring, finnes på Zeiss sine nettsider.

Youtube har flere nyttige filmsnutter om bruk og innstiiling av ASV+. Det følger med 10 ringer (skalaer) til ASV+, noe som gjør den anvendelig til det meste av kalibre og ammunisjon. Etter innskyting på bane, monterer man den aktuelle ringen for sin rifle, kaliber og kulevekt. Automatisk stopp ved tilbakestilling til 100 m.

Spesifikasjoner:
- Forstørrelse: 3 - 12x
- Utgangspupill: 14,9 mm - 4,7 mm
- Synsfelt 100 m: 12,5 m - 3,5 m
- Øyeavstand: 90 mm
- Parallaxefri: 100 m
- Tubediameter: 30 mm
- Denne modellen er for Zeiss skinnemontasje
- Retikkel 60 (med lys
- Coating: LotuTec
- Nitrogenfyllt: Ja
- Lengde: 347 mm
- Vekt: 573 gram (ring)

Egenskaper:
- Lett
- Smidig
- Robust
- God ergonomi -
- Glassklar optikk - 2. bildeplan
- LotuTec- coating

Spesifikasjoner

 • TypeKikkertsikte
 • Vekt598 g
 • Innebygd avstandsmålerNei
 • Forstørrelse0-12x
 • Objektivdiameter56 mm
 • LysJa
 • Treffpunktskorrigering per klikk10 mm

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.