PRISSKREDET fortsetter - og vi har fylt på med enda flere varer! Se alle tilbud

Vintersport

Vintersport eller vinteridrett, er alle sportsgrener og leker som utøves på snø eller på is. Hos XXL finner du er stort utvalg av klær og utstyr til dame, herre, barn og junior som skal ferdes ute på vinteren.

Handle etter kategori

Hva er vintersport i dag?

Vintersport eller vinteridrett som det også kalles, er konkurranse- eller rekreasjonsaktiviteter som utøves på is eller snø. De fleste variantene av vintersport er innen ski og skøyter. Tradisjonelt sett har disse vintersportene blitt drevet på steder hvor det er kaldt vær eller lange vintre, og som oftest utendørs. Nå drives vintersport også innendørs eller på varmere steder takket være kunstig snø og is.

Hvordan bør man kle seg under vintersport?

Når du utøver vintersport bør du bruke varme klær og utstyr som tilsvarer de kalde forholdene. Bruk av passende utstyr handler om både sikkerhet, komfort og ytelse. Nesten all vintersport er materiell sport, noe som betyr at du trenger utstyr som passer til aktivitetene du skal utføre. I tillegg til dette kan det være stor forskjell på produkter beregnet på de samme aktivitetene, noe som gjør det enda mer viktig å velge riktig. Det må tas i betraktning at enkelte vinteridretter innebærer risiko, som utforløp eller andre vinteridretter som innebærer nærkontakt eller høy fart som ishockey, bandy og langrenn. Å ha riktig beskyttelse bidrar til bedre ytelse og det blir morsommere fordi du ikke trenger å bekymre deg så mye for skader eller andre hindringer.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.