Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Racingsatsing på XXL

 • Til startsiden for XXLs vintertips
 • Anders Auklands treningstips
 • XXL bruker Skiselector
 • Magicshine - suverene lykter
 • XXL-ansatte er racere på ski!

  Opplæringen foregikk i år blant annet i den 1.6 km lange skitunellen i Torsby Skisenter i Sverige. Der ble de siste nye skimodellene testet, de ansatte gjennomgikk sertifisering som skianalytikere og lærte seg racingteknikk fra noen av verdens fremste utøvere. Klikk her for å se vårt langrennsutvalg!

  - Formålet med å gi racingopplæring til våre selgere, er at vi har utvidet hele kategorien langrenn i XXL for å tilby markedets beste racingski til de mange tusen utøvere som virkelig bruker tid og krefter i langrennssporet. I år hadde vi blant annet med Simen Østensen og Jens Eriksson fra Team Xtra personell for å kurse i skiteknikk, sier Pål Gøran Åstrøm, nordisk innkjøper ski i XXL. Hør Simen Østensen fortelle i fimen under. Klikk her for å se filmen på mobil/nettbrett!  - Det å se at XXL tar racing i langrenn såpass på alvor, er veldig morsomt å se for oss som driver profesjonelt med det, forklarer Simen Østensen, før han jogger etter en XXL-selger og roper instruksjoner for å forbedre skiteknikken ytterligere. – Bra! Ta deg litt bedre tid! Samtidig underviser hans svenske racingkollega Jens Eriksson i staveteknikk. - Forhåpentligvis kan vi lære bort noen triks som selgerne kan ta videre til sine kunder, forklarer Østensen.

  Skiene selgerne fra XXL bruker i tunnellen i dag er toppmodellene fra Atomic. Før skiene er blitt valgt ut, er de blitt målt i analyseverktøyet Skiselector, der tidligere OL-vinner og senere skismører for landslaget, Terje Langli står for opplæringen. Skiselector, som du nå finner i de fleste XXL-butikkene sikrer at riktig spenn i forhold til vekt og bruk. De unike smøresonene blir også merket på skien. Her ser du alle langrennsproduktene hos XXL!

  For vår del, som er en stor kjede, er det avgjørende å ha mye kunnskap så gjestene som kommer til oss kan føle seg trygge på at de kjøper det aller beste utstyret til de beste prisene", forklarer Lars Christian Sjue, som er aktiv utøver ved siden av å jobbe på XXL på Majorstuen, når han får igjen pusten etter dagens første økt.

  Og for de som tror at kompetanseløftet bare foregår i enkelte butikker, må man tro om igjen: - "Jeg jobber på nett!" forklarer Annika Malmer, som står og tøyer ut. – "Da er det faktisk minst like viktig at vi vet hva vi holder på med, når folk bestiller uten at vi møter de direkte!"

  Så hvis du vet hva du ser etter – eller trenger hjelp til å peke det ut, ta turen til XXL, hvor vintersesongen har holdt på siden høsten!

  XXL har stort fokus på kunnskap, utvikling og opplæring av sine ansatte. Når vinteren kommer er de du møter i butikken topptrent på kunnskap, slik at alle enten de er toppidrettsutøvere eller mosjonister, får de beste råd til riktig valg av ski og utstyr.

  Tips
  Til toppen