Wintry IV Protective Insulated Jacket 1920, sykkeljakke softshell dame, Rød

250,-

Wintry IV Protective Insulated Jacket 1920, sykkeljakke softshell dame, Rød

250,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Komfortabel softshell-jakke for damer. Vindtett, godt pustende og vannavstøtende. Økovennlig produsert. Stretch, for god bevegelsesfrihet. Vekt 488 gram.

Wintry Jacket IV W er konstruert for sykling, men er også glimrende for andre uteaktiviteter. Jakken gir meget god vind- og kuldebeskyttelse, og har svært gode pusteegenskaper. Komforten økes ytterligere med jakkens stretchende materiale, som gir masse rom for bevegelse og en god følelse mot huden.

Integrerte refleksbånd på rygg og ermer gir god synlighet i mørke, og de formsydde panelene gir veldig god passform. Hel glidelås i front gir gode muligheter for ventilasjon.

Formsydde ermer, forlenget ryggpanel, myk fleece-innside, to glidelåslommer foran, glidelåsen i front har klaff og er vannavstøtende, delvis elastiske mansjetter. Strammesnor nederst, som er justerbar gjennom lommene.

Det økovennlige materialet er vannavvisende, med Eco Finish fluorkarbonfri (PFC free) overflatebehandling. Produktet har Vaudes Green Shape-merke, som betyr at det er miljøvennlig, av bærekraftige materialer og i henhold til Bluesign®-standarder.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Sykling eller andre uteaktiviteter
- Bruker: Dame
- Hovedmateriale: 100 % polyester
- Baksidestoff: 100 % polyester
- Innfelte partier: 100 % polyester
- Membran: 100 % polyuretan
- Fôr: 100 % polyester-fleece
- Størrelser: 38, 40, 42
- Vekt: 488 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.