Mountaineer 36, truge, Multicolor

3 499,-

Mountaineer 36, truge, Multicolor

3 499,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Solid truge med kraftig stegjern foran, bak og på siden. Fleksibel rammekonstruksjon som gir økt bæreevne. Hælløfter og stabilt bindingssystem.

Mountaineer 36 er toppmodellen til Tubbs med kraftige stegjern foran, bak og på siden, noe som gir overlegent feste og god komfort under krevende turer på all slas underlag.

Foran har Mountaineer kraftig Anaconda™-stegjern med 8 stk sylskarpe tenner produsert i karbonstål, som biter seg fast på all slags underlag.

På hælen sitter det aggressive Python™-stegjernet sentrert under støvelen, og sikrer godt grep og bremseeffekt under nedstigning i bratt terreng.


Pro-Step™- rammekonstruksjonen kombinerer kontinuerlig fleksibilitet/bøy i rammen med lengre og lavere tyngdepunkt som gir økt bæreevne. Konstruksjonen pakker snøen lettere i front, mens bøyen i bakrammen virker skånsomt og reduserer slag når du går.

Bindingen Active Fit™ 2.0 er meget komfortabel og stabil, festestroppen er produsert i termoplastisk polyuretan som bidrar til å redusere friksjon og isdannelse.

Bindingen er lettbetjent og løsnes enkelt ved å dra i den øverste stroppen.
EZ-hælspennen sikrer optimal støtte og stabilitet sideveis, noe som sørger for god komfort gjennom hele dagen.

Mountaineer 36 er også utstyrt med hælløfter som kan vippes opp ved behov.

Løfteren sørger for at du ikke tråkker helt ned på trugen, noe som avlaster leggene, gir økt stabilitet og kontroll når man går oppover i bratt terreng.

Historien om Tubbs går helt tilbake til 1906 i byen Norway i USA, hvor Walter F. Tubbs startet å lage truger. Trugene har gått fra å være laget av hvit asketre, til robust aluminium og kompositt som stadig blir designet mer innovativt. Merket Tubbs har vært en pioner innen amerikansk truge-industri og er fortsatt en av de ledende innen bransjen.

Spesifikasjoner:
- Størrelse: 36’’
- Vekt: 2,6 kg pr. par
- Bæreevne: 100-136 kg
- Binding: Active Fit™ 2.0
- Stegjern foran: Anaconda™ Toe Crampon
Spesifikasjonerarrow down icon
  • Terreng: Fjell 
  • Maks bæreevne (kg): Over 75 
  • Hælløfter: Ja 
  • Material: Aluminium 
  • Vekt (kg): 2,6 kg 
  • Gripeevne: God 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.