Triacle 111 Activity W.band, aktivitetsmåler med pulsmåling, Svart

599,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Stilig aktivitetsmåler som viser tiden og måler hjerterytme. Lar deg overvåke puls, aktivitet, distanse, forbrenning og søvn. Berøringsskjerm med farger.


Triacle 111 Activity Wristband gjør det lettere å komme i form, ved hjelp av logging av data. Den måler både puls, skritt og distanse, forbrente kalorier og søvn. Berøringsskjermen med farger er svært enkel å betjene. Det er lettere å komme i bedre form når man har måledata.

For å øke treningsnivået må du være konsekvent, men med små steg av gangen er du på vei til en god start. For eksempel kan du sette et daglig mål for antall skritt, og fra tid til annen utfordre deg selv for å nå målene dine raskere.

En dynamisk pulsmåler som registrerer pålitelige resultater rett fra håndleddet. Måling av hjerterytmen gir deg en indikasjon på helsen din, og hjelper deg også med å overvåke treningsnivået ditt.

Ved å logge søvn får du vite hvor godt du faktisk sover. Statistikken gir deg god oversikt, så du selv kan påvirke livet ditt for å få bedre søvnkvalitet og bedre helse.

Hvis du kobler Triacle 111 sammen med smarttelefonen din, kan du få varsler for innkommende anrop, tekstmeldinger og epost.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Aktivitets-, puls- og søvnmåling
- Bruker: Alle
- Materialer: Aluminium og silikon
- GPS: Nei
- NFC: Nei
- Sprutsikker: Ja
- Vanntett: Nei
- Måleparametre: Skritt og distanse, puls, kalorier/forbrenning, søvn og aktivitet
- Hjertefrekvensmåler: Ja
- Søvnmåling: Ja
- Smartvarslinger: Ja
- Berøringsskjerm: Ja, i farger
- Kompatibilitet: Android og iOS
- Mål: D 30,0 x B 85,0 x H 150,0 mm
- Vekt: 96 gram

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.