XXL logo
Logg inn

Vi feirer 10 år i Finland med hundretalls jubileumstilbud! 🎉 Kjøp nå

Multigym 50 kg, treningsapparat - thumbnail - image 1Multigym 50 kg, treningsapparat - thumbnail - image 2Multigym 50 kg, treningsapparat - thumbnail - image 3Multigym 50 kg, treningsapparat - thumbnail - image 4Multigym 50 kg, treningsapparat - thumbnail - image 5Multigym 50 kg, treningsapparat - thumbnail - image 6Multigym 50 kg, treningsapparat - thumbnail - image 7
Kun i butikk
Multigym 50 kg, treningsapparat - full image 1
Multigym 50 kg, treningsapparat - full image 2
Multigym 50 kg, treningsapparat - full image 3
Multigym 50 kg, treningsapparat - full image 4
Multigym 50 kg, treningsapparat - full image 5
Multigym 50 kg, treningsapparat - full image 6
Multigym 50 kg, treningsapparat - full image 7
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseGuiderProduktomtale

TITAN LIFEMultigym 50 kg, treningsapparat

7999,-
Multigym 50 kg, treningsapparat er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Multigym 50 kg, treningsapparat er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Stabil og allsidig multigym designet for å effektivt kunne trene hele kroppen med kun ett apparat. Vektmagasin på 50 kg med 5 kg intervall. Vekt: 100 kg.

Multigym 50 kg fra Titan Life er designet for å effektivt kunne trene rygg, armer, ben, bryst og skuldre fordelt på totalt 24 forskjellige treningsøvelser. Produktet veier 100 kg.

Det følger med en bred trekkstang, en kort trekkstand og en fotstropp. Dette legger til rette for mange forskjellige øvelser og svært allsidig trening. I tillegg er treningsapparatet utstyrt med effektive transporthjul, som gjør at det lett kan flyttes på.

Den integrerte treningsbenken er utstyrt med 5 cm tykk polstring på rygg og sete for økt komfort igjennom hele treningsøkten. Hver av de medfølgende vektene veier 5 kg, mens topplaten veier 4 kg. Spyd og splitt følger med og vektmagasinet veier totalt 50 kg.

Treningsapparatet er ellers designet for både arm-curl og leg-curl, som er spesialdesignede øvelser for overarmer og ben. Konstruksjonen til multigymmen har en diameter på 50 x 1,5 mm, noe som sikrer god stabilitet og slitestyrke.

Spesifikasjoner:
- Vekt: 100 kg
- Vektmagasin: 50 kg
- Mål: 168 x 98 x 205 cm
- Diameter, konstruksjon: 50 x 1,5 mm

Detaljer:
- Transporthjul
- 5 cm tykk polstring

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.