Finn riktige løpesko med Fitstation

Mann som går på Fitstation trykkplate mens kvinne observerer


Løpesko er den viktigste investeringen du gjør når du skal komme i gang med løping. Med Fitstation fotskanning får du hjelp til å finne løpeskoene, og også sålene, som passer til akkurat dine føtter og ditt løpesteg.

Løping er en god, effektiv og lett tilgjengelig treningsform. For å løpe trenger du relativt lite utstyr, og du kan i praksis bare gå ut døra hjemme og sette i gang.

Det aller viktigste å investere i når du skal løpe, er gode løpesko. Med et stort utvalg løpesko på markedet, er det ikke alltid så lett å velge sko som passer til akkurat dine føtter og ditt steg.

Feil løpesko – enten de kipper i hælen, klemmer over vrista eller butter imot i tåa, eller om de gir for mye eller for lite støtte – kan gjøre løpeopplevelsen dårligere, og i verste fall føre til belastningsskader.

Med XXLs innovative fotskanner Fitstation gjør vi det nå enklere å finne løpesko som passer til nettopp deg og dine føtter. I tillegg reduserer Fitstation risikoen for at du ender opp med sko i feil størrelse eller sko som ikke passer til føttene og steget ditt.

Hvordan fungerer Fitstation?

Fitstation fotskanner bruker avansert 3D-teknologi fra det svenske teknologiselskapet Volumental for å analysere føttene dine. 3D-skanneren skanner føttene dine, og tar en rekke mål av føttene dine, slik at du får et eksakt mål av føttene dine.

I tillegg kan Fistation analysere steget ditt ved at du etter fotskanningen går eller løper på Fitstations integrerte trykkplate.

Da sitter maskinen igjen med informasjon om hvordan foten din ser ut, samt hvordan den beveger seg, og om du trenger noe stabilitet.

Gjennom å analysere resultatet og sammenligne med en database som inneholder fotskanningene til mer enn ni millioner andre mennesker, vil Fitstation gi deg forslag til løpesko som egner seg for nettopp dine føtter.

Ved hjelp av Fitstation kan vi også hjelpe deg med riktige såler.Hvor lang tid tar det å skanne føttene med Fitstation?

Å få en analyse av føttene dine med Fitstation tar ikke lang tid. Hele prosessen tar normalt 3-5 minutter.

Hva koster det å skanne føttene med Fitstation?

I XXL ønsker vi at du skal finne løpesko som du blir fornøyd med og som gir deg masse løpeglede. Fitstation er et nyttig verktøy for å hjelpe deg å finne riktige løpesko. Derfor koster det ingenting for deg å få analysert føttene dine med Fitstation.Men hvordan er jeg sikker på at løpeskoene jeg får anbefalt, passer til mitt behov?

Skal du primært løpe korte, raske turer eller intervaller på asfalt, eller er det lange rolige turer i terrenget som gjelder? I tillegg til passform og hvor mye støtte og stabilitet du trenger, er underlag og hva slags type trening du skal drive med også viktig ved valg av sko.

Derfor vil du selvfølgelig alltid også få kyndig veiledning av våre dyktige ansatte, som hjelper med å kartlegge behovet ditt. Gjennom å kombinere analysen fra Fitstation med behovene dine, vil vi da kunne veilede deg til å velge løpesko som egner seg for både føttene dine, underlaget og den type trening du ønsker å bruke skoene til.

Få tilsendt resultatet på e-post

Du vil få resultatet ditt tilsendt på e-post. Da mottar du en lenke du kan klikke på for å se resultatet.

Les også: Styrketrening for løpere

Les også: Få riktig løpeteknikk med disse tipsene

Les også: Intervallfavoriit: 4x4

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.