Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Hvorfor velge Devold?

 Ullundertøy fra Devold® - suveren kvalitet og komfort

”Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær”, heter det, men med ullundertøy fra Devold innerst mot huden er du klar til å takle værgudenes mange utfordringer.
 
Denne høsten vil du for første gang finne ullplagg fra Devold i XXLs sortiment, og det er vi utrolig fornøyde med.
Siden Ole Andreas Devold startet bedriften helt tilbake i 1853, har målsetningen vært den samme - å skape klær av høy kvalitet, som beskytter mennesker mot vær og vind.
Og den målsetningen har de klart å innfri.
Hos XXL finner du nå et bredt sortiment av funksjonelt, behagelig og kløfritt ullundertøy i sprek og sporty design, som egner seg ypperlig for nordisk høst- og vintervær. 
Enten du skal på en rolig skitur i marka eller på en tøff topptur, vil du finne produkter som passer til ditt behov.
 
Under vil du finne forklaring av de forskjellige Devold seriene.
 

 
Devold® Active

- er avansert to lags ullundertøy med en kombinasjon av Thermo°Cool™ og merinoull. Thermo° Cool™ som er fremstilt for å supplere egenskapene til ull, består hule fibre kombinert med fibre som har en kanal-isert overflate. Dette sørger for at fuktigheten føres bort fra kroppen samtidig som man beholder en behagelig kroppstemperatur under ulik ekstern temperatur og ulike aktivitetsnivå. De hule fibrene inneholder mye luft noe som gir en overlegen isolasjonsevne. Thermo°Cool™ føles svært myk mot huden, og gjør at Devold® Active også passer for dem som er spesielt sensitive for ull. Plaggene kan vaskes i maskin og tørkes i trommel ved lav temperatur.
 
Materiale: Innside: 100 % Thermo°Cool
                   Utside: 80% merinoull, 20 % polyamid 


Se vårt utvalg av Active Serien: KLIKK HER!

Devold® Sport - NYHET!

- Er strikket i ekstra myk merinoull, og bearbeidet for å gi en ribb med maksimal styrke i forhold til letthet. Ribbstrukturen gir et undertøy som inneholder mye luft. Luft har overlegen isoleringsevne mot både kulde og varme, og Devold® Sport vil regulere kroppstemperaturen optimalt under enhver utendørs aktivitet. Undertøyet puster og føles lett og mykt. Plaggene sitter behagelig tett mot kroppen, tar opp fuktighet og holder deg tørr. Flate sømmer gir bedre komfort.

Materiale: 100% merinoull

Se vårt utvalg av Sport Serien: KLIKK HER!
 

 Devold® Breeze

- myke og lette plagg strikket av svært fin Total Easy Care® merinoull. Devold® Breeze er spesielt utviklet for dager da det er behov for ultralette plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen. Plaggene har en svalende effekt når det er varmt, og føles lune mot huden når det er kaldt ute. De ekstremt myke ullfibrene gjør at Devold® Breeze også egner seg for de små som er sensitive for ull. 
 
Plaggene kan vaskes i maskin og tørkes i trommel ved lav temperatur.

Materiale: 100 % merinoull

Se vårt utvalg av Breeze Serien: KLIKK HER!
 

 Devold® Expedition

 - er to lags ullundertøy for ekstreme værforhold, som er utprøvd på flere polarferder. Innsiden er av 100 % merinoull, mens utsiden består av 90 % aquaductbehandlet merinoull, samt 10 % polyamid for å øke slitestyrken. Devold® Expedition har svært høy isoleringsevne og helt unike fukttransporterende egenskaper. Aquaduct-behandlingen i det ytterste laget gir økt absorbsjon av fuktighet fra kroppen slik at den fordamper. Plaggene kan vaskes i maskin og tørkes i trommel ved lav temperatur.
 
Materiale: Innside: 100 % merinoull
                   Utside: 90% merinoull, 10 % polyamid

Se vårt utvalg av Expedition Serien: KLIKK HER!
 

 Devold® Wool Fleece bra!

- er perfekt for jenter som er aktive ute når det er litt kaldt i været. Devold® har kombinert merinoull med teknisk, syntetisk fiber for å få det beste ut av ”to verdener”. BHen tørker fort, har god isolasjonsevne og pusteegenskaper, samtidig som den føles myk og behagelig mot huden. Devold® Ull Fleece BH transporterer svetten effektivt vekk fra huden og holder deg varm.
 
Materiale: 32 % ren ny ull / 53 % polyester / 12 % nylon / 3 % lycral

Se vårt utvalg av Expedition Serien: KLIKK HER!

Tips
Til toppen