Imbox - maskinimpregnering av sko

Imbox artikkel - miljø

Impregnering av sko gjør at de beholder egenskapene sine lengre, og er med på å forlenge brukstiden. Med IMBOX er impregneringsjobben blitt enda enklere, od du har ferdig impregnerte sko på bare 45 sekunder.

IMBOX-maskinene står i alle varehus, og du kan også bestille IMBOX-impregnering ved kjøp av nye sko på nett. Det gjør du ved å velge IMBOX som tilvalg når du kommer til kassen i nettbutikken.

Hva er imbox?

IMBOX er en maskin som på bare 45 sekunder gir skoene dine en jevn impregnering, av høy kvalitet. Både nye og gamle sko kan impregneres med IMBOX, men husk at gamle sko bør rengjøres før de impregneres.

Hvor lenge varer impregneringen?

IMBOX-impregneringen varer mellom 6 og 12 uker, avhengig av hvor ofte du bruker skoene, og hva du bruker dem til. Én behandling koster kun 39 kroner.

Alle sko kan impregneres med IMBOX

IMBOX har ulike innstillinger, for riktig behandling av ulike materialer. Det gjør maskinimpregneringen egnet til så godt som alle sko. Alt fra sko i syntetisk materiale, som joggesko, til tekstilsko, som sneaker og fritidssko, til semsket skinn og lær, som tur- og fjellsko, kan impregneres med IMBOX.

Husk at også sko med vanntett membran har godt av å impregneres, siden det ytterste laget ikke er vanntett.

Impregneringen er fargeløs, slik at den ikke setter merker eller lager skjolder.

Imbox - maskinimpregnering av sko 2

Foto: Salgssjef for sko, Dina Skjelbakken, viser deg hvor effektiv IMBOX er.

Miljø- og helsevennlig

Både IMBOX-væsken og maskinen er produsert i Danmark, og er godkjent i henhold til strenge danske standarder.

Impregneringen har i tillegg blitt grundig testet ved PFI Pirmasens, et anerkjent teknisk forskningsinstitutt i Tyskland, og er bekreftet 100% fri for kreftfremkallende stoffer, nanoteknologi og andre skadelige stoffer.

IMBOX-impregneringen er ikke allergifremkallende.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.