Kjøp julegavene raskt og enkelt hos XXL.no

Vinterlek 2


Å handle hos Nordens største sportsbutikk på nett er både enkelt og trygt. Les mer om fordelene ved å handle på XXL.no her

Hos oss i XXL er din helse øverste prioritet og det er viktig for oss at alle skal ha en trygg og god handleopplevelse. Det betyr at vi har gjort en rekke tiltak for trygg handel i våre varehus. Ønsker du likevel å unngå å ta turen, er nettbutikken full av like fine julegaver.

Les mer om tiltakene i våre varehus

5 fordeler ved å handle på XXL.no

Handle trygt på nett med enkle retur- og bytterutiner

Vi forstår at det er mange som syns det er ubehagelig å dra til et fullt varehus i disse dager, derfor er alternativet å handle julegavene på nett like bra.

Det er ikke alltid at julegaven faller i smak eller passer. Derfor skal det være enkelt for deg å bytte. Alle gaver som er kjøpt på nett kan også byttes i butikk, mot fremvisning av ordrenummer.

Er gaven kjøpt på nett og man ønsker å bytte til noe annet i nettbutikken, er det vedkommende som har kjøpt gaven som må bytte og returnere. Dette er fordi vedkommende må logge seg inn på "Min profil" for å registrere bytte/returen. Merk! Du kan alltid bytte i ditt nærmeste varehus selv om varen er kjøpt på nett.

Les mer om retur og bytte her

Rask levering på nett

XXL tilbyr flere forskjellige leveringsmetoder:

- PickUp@Store
- Postkontor/postkasse
- Next Day-levering
- Hjem på døren
- Bedriftspakke
- Hjemlevering, dagtid (tyngre varer)

Hvis man er ute i siste liten med gavene er det PickUp@Store som er den raskete leveringsmåten

Ønsker du å få julegavene levert hjem, kan vi gjøre det for deg. Med leveringsmåten «Hjem på døren» tar det vanligvis mellom 1-4 virkedager. I byer og tettsteder leveres pakken på kveldstid mellom 17-21, mens på andre steder leveres den i tidsrommet 08-17.

Du vil få beskjed fra Bring når pakken er underveis, og 30-60 minutter før levering.

Nyhet! I Oslo tilbyr vi nå Next Day-levering. Velger man denne leveringsmåten vil man motta pakken på døra dagen etter mellom 17-21. Merk! Dette gjelder kun bestillinger som blir gjort søndag-torsdag.

Hvis du benytter deg av Next Day-levering vil Bring sende en SMS når pakken er på vei. Når den skal leveres, ringer de når de er fremme på adressen. 

Det er dog noen varer som tar litt lenger tid, det kan for eksempel være skipakker som må preppes og sykler som skal monteres. Skal du gi bort dette til jul bør du bestille i god tid.

Les mer om levering her30 dagers prisløfte på nett og i butikk

Vi vet at det kan være litt surt om du oppdager at gaven du har kjøpt plutselig har blitt billigere. Hos XXL skal du alltid føle deg trygg på at vi har lave priser. Vi følger kontinuerlig med på markedet for å sikre dette. Dessuten har vi 30 dagers prisløfte, slik at du kan få tilbake differansen hvis du har funnet varen billigere et annet sted.* Les mer om vårt prisløfte og vilkårene her

100% fornøydgaranti og åpent kjøp

100% fornøydgaranti

Med vår 100% fornøydgaranti kan man teste julegaven i 30 dager fra kjøpsdato. Hvis man ikke er helt fornøyd, så kan man bytte til en annen modell. På denne måten er man helt sikker på at julegaven faller i smak! Garantien gjelder på julegaver kjøpt på nett og i butikk. Les mer om hvordan man benytter seg av 100% fornøydgarantien her

100 dagers åpent kjøp

Hvis man angrer kjøpet og ønsker å returnere gaven har vi 100% dagers åpent kjøp på ubrukt vare. Dette er uavhengig om du har handlet gaven på nett eller i et av våre varehus.

For å kunne returnere må varen være ubrukt, i originalforpakning og man må kunne fremvise original kvittering.

Les om alle våre garantier her

Skiprepp, skøyteslip og impregnering av sko

Kjøper du alpin- eller langrennsski på nett så tilbyr vi skiprepp. Våre serviceverksteder tilbyr flere forskjellig skiprepp som gjør skiene dine klare for turen i romjula. Se liste over de forskjellige preppene her

Skal du kjøpe skøyter til jul, så anbefaler vi at alle skøyter slipes før bruk. Det vil være vanskelig å bremse og svinge hvis man ikke har skarpe stålkanter. Når du kjøper skøyter på nett så tilbyr vi skøyteslip, enten vanlig eller profil-slip.

Les mer om skøyteslip her

Med IMBOX-impregnering mottar du de nye skoene ferdig impregnert. Impregneringen er miljøvennlig og etterlater skoene kraftig vann- og smussavvisende. Du kan få de nye skoene dine impregnert ved kjøp på nett, eller i våre varehus. Les mer om IMBOX-impregnering her


Fortsatt usikker på hva du skal kjøpe i julegave? Sjekk ut våre julegavetips!

JULEGAVETIPS TIL KJÆRESTEN, KONA ELLER MAMMA

40 JULEGAVETIPS TIL BARN – ALT AV JULEGAVER TIL BARN FRA 1 TIL 16 ÅR

JULEGAVETIPS TIL MANNEN, KJÆRESTEN ELLER PAPPA

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.