Julegavetips til mannen, kjæresten eller pappa

julegavetips_herre_4

Syns du det er vanskelig å vite hva du skal kjøpe i julegave til samboeren, pappa eller kompisen? Hva skal du gi mannen som har alt? Les videre, så finner du kanskje akkurat det du er på jakt etter.

Jula nærmer seg med stormskritt, og det kan være lurt å være tidlig ute med julegavene.

I år fokuserer vi på at alle er julenisser, og at du får kjøpt alle julegavene du trenger hos XXL. Enten mannen din er glad i stå på ski, gå på tur, spille padel eller fotball – har vi gavene du trenger.

Se alle julegavetips til herre her


Julegave til den sporty kjæresten

Har du en treningsglad samboer, eller en kjæreste som ofte synes dørstokkmila er for lang? Da kan du gi bort litt treningsmotivasjon og en god start på det nye året!

Noe som kan hjelpe mannen til å trene riktigere og få mer motivasjon, er en pulsklokke på håndleddet. Da kan man enkelt følge med på pulsen og registrere treningsøktene, slik at man får full oversikt over treningen. I tillegg er det morsomt å trene med en pulsklokke! Les mer om hvordan du kan velge riktig pulsklokke

Vi har et stort utvalg av pulsklokke fra kjente merkevarer, som Polar, Garmin og FitBit.

Er du lei av at kjæresten drar på seg den hullete treningsshortsen og en utvaska t-skjorte når han skal på trening? Da kan nytt treningstøy være en fin gave. Vi har treningstrøyer som er pustende og fukttransporterende fra merker som Nike, Under Armour, ASICS, Puma og Reebok.

Se alle treningstrøyer til herre her

Vi har også et stort utvalg av treningsshorts, treningstights og treningsbukser til herre.

Liker kjæresten å trene innendørs eller på treningssenter? Da kan vi anbefale treningssko og innendørssko som er skreddersydd til disse aktivitetene.

Kanskje kompisen liker å trene hjemme? Dette kan ha mange fordeler! Man sparer tid, og dørstokkmila blir enkelt og greit mye kortere. Man trenger ikke mye utstyr for en skikkelig god treningsøkt hjemme! Har man en treningsmatte og en treningsstrikk har man kommet langt, men ønsker man litt mer belastning kan man gi bort en kettlebell eller manualer. Se vårt store utvalg av treningsutstyr her

julegavetips_herre_8

Har du en løpeglad pappa?

Om mannen i ditt liv elsker å løpe, kan du gi bort melkesyre og to kvelder i uka med egentid!

Bor du sammen med en aktiv løper, kan det godt hende at han sliter ut både ett og to par joggesko i løpet av ett år. Hos XXL finner du skoene som passer løperens behov og bruksmønster.

Usikker på hvilken løpesko du skal velge? Se vår nyttige guide for løpesko her

Vi har løpesko fra populære merker som ASICS, Mizuno, Nike og adidas.

Løpesko med pigger er løsningen om man vil føle seg litt tryggere når man løper på glatte veier. Løper man ikke veldig ofte, kan det holde med et par brodder.

En løpejakke som beskytter mot vær og vind er en fin julegave til løperen.

Om man løper ute i vinterhalvåret, kan man risikere å havne på stier hvor det er mørkt. Vi i XXL har stort utvalg av hodelykter fra merker som Silva, Lupine, Olight og Nitecore.


Lysløypene venter på den skiglade mannen

Har du en mann som stadig klager over at han må smøre ski, og derfor aldri gidder å dra på skitur med deg? Da kan et par felleski være den perfekte gaven. Da bruker man ikke hele vinteren i smøreboden og dere kan nyte frisk luft, mosjon og kvalitetstid sammen i naturen. Les våre råd om hvordan velge riktig felleski her

Om ikke felleski er tingen – har vi et bredt utvalg av langrennsski for alle nivåer – til proffe, mosjonister og nybegynnere. Se vårt sortiment av langrensski fra kjente merker som Madshus, Fischer, Åsnes, Atomic og Rossignol.

Langrennsklær er en fin gave til en pappa, kjæreste eller samboer som er glad i å på ski!

Det er også viktig å huske på hodet og hender når man går på langrenn. En god lue som beskytter mot vær og vind, og et par gode skihansker kan være nøkkelen til å ikke fryse på skitur.

Et par sokker er en klassisk julegave til far, og varme ullsokker er et must for å holde føttene varme når man går på ski.

Ønsker han seg raske briller? Da kan du sjekke ut alle våre kule sportsbriller her

julegavetips_herre_10

Den turglade samboeren som liker frisk luft

Hva med en natt ute i det fri og fine naturopplevelser sammen? Kanskje overraske med nye tursko eller en sovepose til jul?

Gode fjell- og tursko kan heve turopplevelsen og være med på å forebygge blant annet gnagsår, overtråkk og belastningsskader. Om du er usikker på hvilke sko du skal velge, har vi laget en guide du kan lese her.

En god turbukse er et must i skapet til friluftsentusiasten! Se vårt store utvalg av turbukser her

Om man ønsker å beskytte seg mot regn og fukt, er en skallbukse en fin julegave.

Innerst er det viktig med super- eller ullundertøy som kan transportere bort fukten slik at man unngår å bli kald. Vi har ull- og superundertøy fra kjente merker som Ulvang, Helly Hansen og Åsnes.

Som mellomlag er det lurt å velge fleece eller ull.

Det ytterste laget skal beskytte mot regn, vind og snø. En god skalljakke kan brukes på fjelltur, i skogen til hverdags eller fritid.

Liker din kjære å sove utendørs, og har lyst på nytt telt? Hos oss finner du telt i høy kvalitet fra veletablerte merker, som egner seg til både camping i hagen eller toppturen på fjellet.

Hva med å gi bort en natt under stjernehimmelen? Sover man i hengekøye kommer man tettere på naturen og det kan være en skikkelig koselig opplevelse man kan gjøre sammen. Les våre tips til valg av hengekøye og hva slags utstyr dere bør ha med på hengekøyetur.

Vi tilbyr soveposer for alle sesonger – se vårt utvalg her.

Uten mat og drikke, duger turhelten ikke! Et komplett og ultralett stormkjøkken er en fin julegave. Da blir det også noen middager ute i det fri! Ta med en termos med kakao i tillegg og se på solnedgangen sammen.


Julegave til jegeren

Hos oss i XXL kan du finne det din jaktinteresserte mann ønsker seg. Vi har det man trenger til all slags type jakt, både til den erfarne jeger og nybegynneren.

Har jaktklærne eller jaktstøvlene blitt slitt, setter han helt sikkert pris på noen nye under juletreet.

Trenger han en ny jaktsekk finner du det her.

Klager han stadig over dårlig sikt? En god kikkert eller avstandsmåler gir mannen mange gleder når han er på jakt. Se hele vårt utvalg av optikk til jakt her

julegavetips_herre_1

Julegave til en eventyrlysten kjæreste

Bor du sammen med en som elsker fart og spenning?

Hvis mannen din liker å stå på slalåm, kan det hende han trenger en ny jakke han kan bruke i skibakken.

Trenger beina en ny oppgradering, finner du våre ski- og snowboardbukser her. Vi har bukser som passer utmerket i alpinbakken, til toppturen eller til aktive dager utendørs.

Ønsker du å slå på stortromma i år? Er det toppturski eller nye alpinski som står øverst på ønskelista? Velg mellom et stort utvalg av twintipski, telemarkski, carvingski eller allmountain ski fra kjente merkevarer som Atomic, K2 og Rossignol. Du kan kjøpe kun alpinski eller en pakke som har alt du trenger for å dra i bakken. Vi har satt sammen komplette alpinskipakker som passer ethvert behov, og vi kan montere skiene for deg om du ønsker det.

En måneskinnstur med hodelykt er en romantisk greie man kan gjøre sammen i vinter. Hva med å toppe det hele med et par truger? Truger passer så å si alle og har flere bruksområder. Les mer om tur med truger her


Nye utfordringer til mannen som har alt

Man hører det år etter år, kanskje spesielt fra far i huset «Jeg har det jeg trenger, så jeg ønsker meg ingenting» Gi han en utfordring i gave i år! Det kan være noe han alltid har snakket om å prøve, eller gi han et spark bak ved å få han til å prøve noe nytt!

Padel har vokst kraftig i Norge de siste årene, og har blitt veldig populært. Sporten blir beskrevet som en blanding av tennis og squash, og spilles i bur med glassvegger. Se vårt Padel-utvalg her.

julegavetips_herre_7

Kanskje han trenger en ny vinterjakke? Vi har fine parkaser og vinterjakker som passer til enhver.

Kanskje kjæresten har drevet med hockey i sine yngre dager – men ønsker å ta opp igjen skillsene? Vi har et stort utvalg av hockeyutstyr til nybegynnere og proffutstyr til han som krever det aller beste.

Kanskje kompisen er sportsinteressert? Vi har stort utvalg av supporterutstyr. Enten favorittlaget hans spiller i Premier League eller i La Liga, kan det hende vi har noe på lager som han blir superglad for å få til jul!

Er dere glad i å spille fotball sammen? Gi bort en drømmescoring og løkka til den engasjerte kompisen. Hos XXL finner du fotballutstyr for alle nivåer.

Vi ønsker dere alle en fin jul!

Les mer

Julegavetips til dame

Julegavetips til barn


close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.