Julegavetips til kjæresten, kona eller mamma

julegavetips_henne_5

Er du usikker på hva du skal kjøpe i julegave til dama, samboeren eller kona? Trenger du julegavetips til venninner? Hva med julegaven til mamma? Les videre for våre tips

Det er ikke alltid like lett å finne julegaver til mamma, kona eller kjæresten. Vi har samlet gode råd og tips til julegaver som gir motivasjon, godfølelsen og som kan være med på å skape gode minner.

Se alle julegavetips til henne her

Julegave til den sporty dama eller venninna

Har du en sporty samboer eller venninne som liker å trene? Da kan et tips være å gi en ny treningsmatte eller manualer til jul! Da blir vedkommende klar for en god treningsøkt – hjemme eller på treningssenteret.

Se vårt store utvalg av treningsutstyr her

Julegavetips til venninner? Hos XXL finner du også flere varianter av treningsstrikker. Se alle treningsstrikker her

Ønsker man litt ekstra motivasjon under trening, kan vi anbefale en aktivitetsmåler eller en pulsklokke. Da kan man enkelt følge med på pulsen, samtidig som det er enklere å trene riktig. Man kan også registrere turene man går eller løper på diverse treningsapper. Da får du full oversikt over treningen din.

Vi har stort utvalg av pulsklokker fra kjente merker som Polar, Garmin, FitBit og Suunto. Usikker på hvilken pulsklokke du skal velge? Les videre om hva du må tenke på når du skal kjøpe pulsklokke

Liker man å trene og være i aktivitet, er det fint med en fukttransporterende og pustende treningstrøye. Vi har flere treningstopper fra merker som blant annet Puma, Nike, Reebok, Craft og Casall.

Hva med å spandere en ny treningsjakke til venninna?

julegavetips_henne_6

Kanskje den spreke dama liker å løpe utendørs? Vi har stort utvalg av løpesko, både med og uten pigger fra merker som Mizuno, ASICS, Nike og adidas. Vi har løpesko til enhver løper, uansett nivå.

Når det er glatt ute, er det fordel med joggesko med pigger. Med Icicle BUGrip Goretex fra Icebuger en lett og allsidig løpesko med Gore-Tex i overdelen. Med piggene i yttersålen er det mulig å opprettholde den naturlige løpestilen, selv om det er glatt.

Ull- eller superundertøy til turer i skogen, fjellet eller til sofaen er også en fin julegave. Vi har undertøy fra populære merker som Kari Traa, Ulvang, Helly Hansen og Swix. Disse gavene blir alltid populære under juletreet.

Se utvalget av ullundertøy til dame her


Julegave til verdens beste mamma

Det å kjøpe julegave til mamma kan være vanskelig. Men frykt ikke, vi kan hjelpe deg! Kanskje hun liker å gå på ski, eller ønsker å lære det? Et par felleski er en fin gave å gi. I tillegg unngår du at det blir total smørebom når dere skal på tur!

Du kan også gi bort en ny langrennsjakke eller langrennsbukse som kan brukes til ski-, gå- eller løpeturer. Du finner mange forskjellige jakker og bukser fra kjente merker som Swix, Dæhlie og Johaug.

Se utvalget av langrennjakker og langrennsbukser her

Kanskje mor trenger en ny tights eller nytt treningstøy? XXL har bredt utvalg av tights fra Nike, adidas, Puma og Reebok.

Vinter- og dunjakke er fint å ha når det nærmer seg minusgrader ute. Se utvalget her

julegavetips_henne_4

Julegave til henne - den friluftsinteresserte kjæresten

Har du en kjæreste som liker å bruke helga på å være i skogen, på fjellet eller hytta? Da kan du overraske med ny turbukse, tursko, eller kanskje sovepose til jul?

En god turbukse vil gjøre turen til en lek, enten du vil ha en som er vanntett eller ikke. Velger du en softshellbukse vil du få god bevegelighet og pusteegenskaper. Les mer om hvordan du velger riktig turbukse her

En skallbukse holder regn og fukt ute, og er en fin gave til dama som liker å være ute i all slags vær. Disse buksene har gjerne membran som GoreTex eller Dermizax. XXL har gode skallbukser fra merker som Bergans og Haglöfs.

En god skalljakke kan brukes på fjelltur, i skogen, til hverdags eller fritid. Skalljakken er vann- og vindtett, takket være membran som for eksempel Gore-Tex og Dermizax.

Skikkelige tursko vil heve turopplevelsen betraktelig. De vil minske sannsynligheten for gnagsår og fukt, samtidig som de sørger for bedre stabilitet i ulendt terreng. Vi har laget en egen guide om hva som er lurt å tenke på når du skal velge tursko.

Skal man gå mer i terrenget i fjellet, er det lurt å investere i et par gode fjellsko. Der har vi flere modeller fra merker som Alfa, Crispi, Salewa og La Sportiva.

Ønsker dere å tilbringe en natt ute i skogen, enten i telt eller hengekøye, er det praktisk med en god sovepose. Er du litt usikker på hva slags pose du bør velge, har vi laget en guide som kan hjelpe deg på veien.

XXL har flere soveposer fra kjente merker som Mountain Hardwear, Marmot, Helsport og Salewa.


Julegave turutstyr - til den turglade dama

Trenger du julegavetips til dama, kjæresten og kona eller mamma som er glad i friluftsliv og tur? Da er julegaver som turutstyr og fjellsko en fin gave.

Vanntette og solide pakksekker og pakkposer sørger for at alt innhold i sekken – både tøy og utstyr – holder seg tørt. Uansett om det bøtter ned eller du er nødt til å krysse en elv, vil tingene dine forbli tørre. Dette er en perfekt julegave til turglade friluftsfolk.

Hva kan være den perfekte julegaven av turutstyr? Et komplett og ultralett stormkjøkken er et godt alternativ.

Med XXL sine enkle og smarte stormkjøkken eller kokeapparater kan du ta med hele kjøkkenet ut på tur. Med denne julegaven til kona, venninna eller dama er det ikke lenger noen unnskyldning for at dere ikke kan ta med hele familien ut på middag i naturen.

julegavetips_henne_1

Julegave til den eventyrlystne kona

Kanskje kona, samboer, venninne eller kjæreste er en som elsker adrenalin? Som kanskje elsker å kjøre alpint, gå på toppturer eller en trugetur i mørket? Dette er aktiviteter som gir fart og spenning.

Hva med å gi bort en ny skijakke som hun kan bruke i skibakken? Vi har flere modeller med fin passform og freshe farger fra kjente merker. Se utvalget av skijakker her

Parkas er en fin jakke for den som ønsker litt ekstra beskyttelse når det er kaldt.

Skibukser kan brukes til alpint og topptur , eller til utelek med barna. Hos XXL har vi et bredt utvalg fra merker som Helly Hansen , Bergans, Kjus og Burton.

Ønsker du å slå på stortromma i år, kan du gi bort alpinski eller toppturski. På nettsiden har vi satt sammen komplette alpinski- og toppturskipakker som passer ethvert behov. Dette gjør det enklere for deg å vite hva du bør kjøpe. I tillegg vil vi montere skiene for deg, slik at de er klare for bakken så fort som mulig.

En trugetur i mørket med hodelykt er noe man forbinder med spennende og adrenalinfylt. I tillegg får man seg en god treningsøkt og man opplever naturen på en helt ny måte. Sjekk ut vår guide om hvilke truger man bør velge til ulike formål.

Flere julegavetips

Ikke funnet det du var på utkikk etter? Du finner flere gode tips på xxl.no

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.