Børsemakerverkstedet hos XXL

børsemaker lade

Trenger jakt- eller konkurransevåpenet ditt en oppgradering, restaurering eller service? XXL har sertifiserte børsemakere som brenner for det de driver med.

Vi har to børsemakerverksteder. Børsemakerne holder til hos XXL Sandvika og XXL Lade (Trondheim), men vi tar imot oppdrag fra hele landet - både fra privat- og bedriftskunder. Bor du ikke i nærheten av Sandvika eller Trondheim, leverer du våpenet til et av varehusene våre, så sender vi det videre til børsemakerverkstedet. Du både leverer og henter på samme sted!

Vi tar for oss alt av jobber, uansett når og hvor våpenet er kjøpt. Alt fra å gjenge og kappe pipen for lyddemper, restaurering av gamle våpen til "custom- build jobber".

Utover verkstedtjenestene har børsemakerverkstedene et utvidet sortiment med deler og tilbehør tilgjengelig for oppgradering av ditt jakt- eller konkurransevåpen. Vi kan tilby, tilpasse og montere et bredt utvalg av stokker, løp, lyddempere, avtrekk, justerbare kolbekammer til både hagler og rifler, for å nevne noe. Vi leverer også komplette HS- Precision rifler på bestilling!

Lurer du på mer om børsemakerverkstedene eller det utvidede sortimentet? Ta turen innom verkstedet i Sandvika eller Trondheim og slå av en prat, eller besøk ditt nærmeste XXL varehus.

Les mer om tjenestene her:

Prisliste - Rifle

Prisliste - Hagle

Prisliste - Pistol og revolver

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.