Sykkelservice hos XXL

sykkelverksted_1

Våre ansatte på sykkelverkstedet gjør det de liker best - nemlig mekke på sykkel

Vi tilbyr sykkelservice i alle våre XXL-varehus. Her er det dedikerte verkstedansatte som gjør det de liker best – nemlig mekke på sykkel.

Våre profesjonelle verksteder utfører service på alle sykler, uavhengig om de er kjøpt hos oss eller ikke. Er sykkelen kjøpt hos oss, så får du gratis sykkelservice hele sykkelens levetid. *

Hvorfor skal man benytte seg av sykkelservice?

Ved å utføre jevnlig service på sykkelen vil sykkelen holde seg bra over lengre tid, og man vil i tillegg oppdage mindre feil før de utvikler seg til større problemer.

Sykkelen er satt sammen av mange små bevegelige deler som jobber sammen for å gi deg en god sykkelopplevelse. Etter hvert vil disse delene bli skitne og slitte. For å sikre at sykkelen varer så lenge som mulig, anbefaler vi derfor at en profesjonell verkstedansatt titter på sykkelen din.

Vi anbefaler årlig service som et minimum – ta gjerne denne på slutten av sesongen.


Hvilke sykkelservicer utfører vi hos XXL?

Vi utfører all mulig sykkelservice på våre sykkelverksteder. De inneholder blant annet justering av gir og bremser, skifte av vanlige slitedeler som bremseklosser, wire og kjeder. Vi har også mulighet til å gjennomføre hjulretting, gaffel- og demperservice og sykkelvask.

Det aller meste kan fikses, og vi har et stort sortiment av slitedeler i tillegg til det som finnes ute i hyllene. Er det noe du ønsker deg av deler etc. som vi ikke har, så har vi et stort nettverk av leverandører som hjelper oss med å skaffe det meste.

Sykkelservicemeny

sykkelverksted_2

Book time før du kommer med sykkelen - da er du sikker på at vi er klare til å ta imot den!

Hvordan bestille time for sykkelservice?

Det kan være lurt å booke time før du tar turen til varehuset, da det ofte er mye å gjøre på verkstedene. Det gjør du enkelt via vår nettside. Les mer her

Når du kommer på en mindre servicetime vil våre ansatte ta en totalvurdering av sykkelen din, og gi deg en anbefaling på hva som bør gjøres videre. Husk at priser på deler (bremseklosser, kjede, wire osv) kommer eventuelt i tillegg i prisen på servicen.

Vi ber om at sykkelen blir levert ren og pen, sykkelvask kommer i tillegg om nødvendig.


Hvilke servicepakker har vi?

Vi utfører fire forskjellige servicepakker. Les mer om servicepakkene her

Våre sykkelgarantier

Gratis sykkelservice - HELE SYKKELENS LEVETID*

Kjøper du sykkelen hos oss får du gratis sykkelservice hele sykkelens levetid. (1 årlig service) Denne servicen inneholder justering av gir og bremser, smøring av kjede og drivverk, fylling av luft, samt etterstramming av skruer. I tillegg får du en tilstandsrapport på sykkelen.

Du får også livstidsgaranti på ramme og gaffel (Gjelder ikke dempegafler og karbonrammer) Du får profesjonell hjelp hos vårt sykkelverksted med ansatte som brenner for sykkel.

For å beholde garantien må 1 årlig service gjennomføres og originalkvittering fremvises.

*Dette gjelder kun for XXL Reward-medlemmer.


30 dagers prisløfte

Som eneste sportskjede med ekte prisløfte gjør vi alt vi kan for at du som kunde skal være trygg på at vi alltid har lave priser. Dersom du kan kjøpe identisk vare til en lavere pris enn du betalte hos oss innen 30 dager etter kjøpsdato, betaler vi deg differansen tilbake. Du må dokumentere den lavere prisen ved å legge frem annonse, kundeavis, produktkatalog eller lignende. Vi trenger også original kvittering på den varen du kjøpte hos oss.


100 % fornøydgaranti

Test sykkelen du har kjøpt i 30 dager. Prøv sykkelen, og bytt til en annen modell om du ikke er helt fornøyd. Sykkelen må byttes i en annen modell innen samme varegruppe og prisnivå. Eventuell prisdifferanse utbetales med tilgodelapp. Garantien er gyldig i 30 dager.

100 dagers åpent kjøp

Hos oss får du pengene tilbake om du angrer kjøpet – uavhengig om du har handlet på nett eller i et av våre varehus. Varen må være ubrukt, i original forpakning og du må fremvise kvittering.


Gratis bytte og retur

Du får en ferdig utfylt returetikett på e-post på kjøpet, så det er enkelt å bytte og returnere varene som ikke passer deg.

Les mer om våre kundefordeler her

sykkelverksted_3

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.