Tømmesalget fortsetter med nye RÅ tilbud! Sjekk tilbudene

Dette er XXL sport og villmark

Velkommen til XXL sport og villmark

XXLs visjon er å bli den foretrukne destinasjonen for sport og friluftsliv i Europa. Siden oppstarten i 2001, har vi bygget opp en sportskjede med årlig omsetning på omtrent 10 milliarder kroner.

Idag har vi mer enn 90 varehus i Norge, Sverige, Finland og Østerrike. Vi har også Nordens største sportsbutikk på nett.

Tilsammen har vi mer enn 5.000 entusiastiske ansatte. Vi har lidenskap og kunnskap om sport, og vi bryr oss og tar vare på kundene, hverandre og omgivelsene rundt oss. Vi setter alltid kunden først!

Vi tilbyr kundene våre en unik kombinasjon av førsteklasses merkevarer, ekspertise, utvalg, tilgjengelighet og de beste prisene.

I XXL sørger vi for at alle typer sports- og friluftsutstyr er tilgjengelig for alle. Alt på samme sted. Vi tror dessuten at sport og utendørsaktiviteter spiller en viktig rolle i å samle mennesker. Uavhengig av alder, kjønn, hudfarge, geografi og økonomi så kan alle delta i sport og friluftsliv og dele gleden.

Det er derfor vi sier: “All sports united. Sports unite all”.

Noen fakta om XXL (per september 2021):

  • XXL Sport og Villmark ble etablert i år 2000 av Øivind Tidemandsen. Tidemandsen er fortsatt styremedlem og en av de største eierne i XXL.
  • Det første varehuset ble åpnet i 2001, på NAF-huset i Oslo sentrum.
  • Helt siden åpningen av det første varehuset har XXL vært en av de raskeste voksende sportskjedene i Europa. I 2010 ble XXL etablert i Sverige. I 2014 dro XXL videre østover og åpnet sitt første varehus i Finland. I 2016 etablerte XXL netthandelsvirksomhet i Danmark. I 2017 kom det første varehuset utenfor Norden, i Østerrikes hovedstad Wien.
  • Samtidig har XXL også bygget opp en posisjon som den største sportskjeden på nett i Norden. Nettsalget rundet to milliarder kroner i 2020.
  • For øyeblikket har XXL 37 varehus i Norge, 29 varehus i Sverige, 17 varehus i Finland og 8 varehus i Østerrike. Totalt 91 varehus.
  • XXL har tre sentrallagre i Norge, Sverige og Østerrike som støtter både varehusene og netthandelen. I Norge er sentrallageret lokalisert like ved Gardermoen Lufthavn i Ullensaker kommune.
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!