Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Bransjevinnere på bærekraft Norske forbrukere har kåret XXL til bransjens mest bærekraftige merkevare i kategorien «klær & Mote – Butikker» i Sustainable Brand Index 2023.


XXL helt til topps


Sustainable Brand Index er Europas største uavhengige undersøkelse innen bærekraft hvor 80.000 konsumenter i hele Europa er intervjuet i undersøkelsen. I Norge var det hele 268 kjente merkevarer med i kampen, hvor XXL gikk til topps blant 19 merkevarer i kategorien «Klær & Mote – butikker».

Konsumentene i undersøkelsen opplyser om hvor godt de kjenner bærekraftsarbeidet til hver enkelt merkevare og hvor høyt dette arbeidet verdsettes. XXL har de siste årene klatret fra 134. plass til 74. plass på den totale rangeringen.


Service til kundene


Vi i XXL setter stor pris på at norske forbrukere sender oss til topps i vår kategori. God service og smarte løsninger er viktig for økt kundetilfredshet og at produktene vi setter på markedet har lengst mulig levetid.


XXL har verksted i samtlige 38 varehus i Norge som gjør det enkelt for kundene å ta vare på utstyret de kjøper. Verkstedene tilbyr alt fra sykkelservice til racketstrenging og prepping av ski. Dette tilbudet sørger for at XXL øker levetiden til produktene slik at det potensielt kan vare lenge.

I tillegg tester XXL også ut reparasjoner, sertifisering og salg av brukt friluftsutstyr i varehusene, samt nye tjenester som vedlikehold og lagring av sykler og annet sportsutstyr. Nye vekstselskaper som Barenst og Wanda er viktige samarbeidspartnere for å finne de beste løsningene.Bærekraftspartner med BUA


XXL er dessuten bærekraftspartner for BUA som har over 200 utlånsboder fordelt over hele landet. BUA låner ut utstyr og utgjør et viktig tilbud for mange barn og unge som ønsker å prøve flere og mer varierte aktiviteter, uten å øke forbruket.Egne merkevarer med tanke om god bærekraft


Ved å inngå et godt samarbeid med leverandører kan man skape et tettere bånd og komme opp med gode løsninger som omhandler bærekraft. Neomondo, XXL sin egen merkevare er et slikt eksempel. Neomondo lager produkter med god passform og kvalitet til lav pris, og så langt det er mulig bruker de sertifiserte og sporbare materialer i kolleksjonen sin. Les mer om Neomondo og bærekraft her.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!